Garde Speed Quirl S

Artikelnummer: 03097

€ 13,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Dubbel zo snel opschuimen: garde Speed Quirl S kopen

De voordelen op een rij

Bijzonderheid
Speciale spiraaldraden
Materiaal
Roestvrij staal

Meer informatie

Speciaal gedraaide draden verhogen de weerstand bij het kloppen. Wie de garde Speed Quirl S van Leifheit koopt, kan er daarom dubbel zo snel mee mixen en schuimig kloppen dan met een gangbare garde. Opkloppen van slagroom of eiwit: met de Speed Quirl S van Leifheit gaat het in een oogwenk. De keukenhulp bespaart niet alleen tijd, maar ook kracht. Omdat de garde is gemaakt van roestvrij staal, is hij heel robuust en duurzaam. Bovendien is het dankzij het materiaal ook een fraaie blikvanger in de keuken. Met behulp van het ophangoog aan het handvat kan hij aan een ophangstang worden gehangen. Bovendien onderscheidt het hoogwaardige roestvrijstalen handvat zich met een aangename grip.
  • Garde Speed Quirl S met speciaal gedraaide draden voor meer weerstand bij het kloppen, om dubbel zo snel te mixen bij half zo veel krachtsinspanning
  • Prettig in gebruik dankzij hoogwaardig roestvrijstalen handvat
  • Klopper met ophangoog

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou