Digitale keukenweegschaal Page Profi

Artikelnummer: 67080

€ 54,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Op de gram nauwkeurig wegen met de digitale keukenweegschaal Page Profi

De voordelen op een rij

Extra hoog draagvermogen
15 kg
Gewichtseenheden
Omschakelbaar tussen g/kg en oz/lb
Batterijen inbegrepen
2x 1,5 V AAA
Formaat
L 26,3 x B 20,0 x H 1,8 cm

De voordelen

tile

Zeer hoge draagkracht

De draagkracht is een flink stuk hoger dan die van gangbare personenweegschalen: een maximaal gewicht van 15 kg, dat precies aangegeven word op de 1-gram-schaalverdeling.

tile

HOLD-functie

De gewichtsaanduiding blijft 10 seconden op de display staan. Zo kunnen ook zeer grote voorwerpen gemakkelijk gewogen worden.

tile

Gepatenteerde sensor-touch

Comfortabel te bedienen en bijzonder gemakkelijk schoon te maken, dankzij de gepatenteerde sensor-touch-toetsen.

tile

Automatische uitschakelfunctie

Klaar met wegen? Dan gaat de weegschaal automatisch uit

Meer informatie

Juist bij het koken en bakken is een nauwkeurig weegresultaat doorslaggevend voor de smaak en voor de consistentie van de lekkernijen. Een alleskunner zoals de digitale keukenweegschaal Page Profi van Soehnle helpt bij het afwegen van ingrediënten zoals meel om een optimaal resultaat te behalen. Dit apparaat meet niet alleen op de gram nauwkeurig. De digitale weegschaal voor de keuken is bovendien heel belastbaar: tot 15 kg kan op het grote weegoppervlak worden geplaatst! En als de schaal over het display uitsteekt, is dat ook geen probleem. Want een ander voordeel van deze digitale weegschaal voor de keuken is de HOLD-functie. Tien seconden lang wordt de gewichtsweergave bevroren. De digitale keukenweegschaal Page Profi van Soehnle onderscheidt zich echter ook door zijn unieke design. Het antraciet-kleurige glazen oppervlak is fraai en tegelijkertijd heel eenvoudig te reinigen. Geen restanten meer die slechts met veel moeite verwijderd kunnen worden. De simpele bediening van de keukenweegschaal garandeert veel plezier in de keuken. De gepatenteerde Sensor-Touch-technologie van de digitale weegschaal voor de keuken zorgt ervoor dat een lichte aanraking al genoeg is. Uiteraard ontbreekt ook de automatische uitschakeling en de doorweegfunctie (tarra) niet.
  • HOLD-functie van het display voor het wegen van grotere voorwerpen
  • Moeiteloos werken dankzij de sensortoetsen
  • Tot 15 kg draagvermogen en op de gram nauwkeurige schaalverdeling
  • Met doorweegfunctie (tarra)
  • Met automatische uitschakeling voor energiebesparend gebruik

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

 

Beoordelingen