Strijkplank Air Board Express M Compact

Artikelnummer:72587

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

De voordelen op een rij

Maten ingeklapt
153 x 40 x 9 cm
Strijkvlak
M 120 x 38 cm
In hoogte verstelbaar
78-98 cm

Meer informatie

De Leifheit strijkplank Air Board Express M Compact van Leifheit is de perfecte strijktafel voor stoomstrijkijzers: het royale strijkoppervlak van 120 x 38 cm biedt voldoende ruimte voor elk stuk wasgoed en kleding. Met de Leifheit strijkplank is alle frisse was in een handomdraai kreukvrij. Het strijkoppervlak, het onderstel en de poten van de strijkplank zijn gemaakt van ultralicht plastic materiaal. Hierdoor heeft het een zeer licht gewicht van slechts 5,6 kg. De opvouwbare strijkplank kan in een handomdraai worden opgevouwen en opgeborgen. Het transportslot voorkomt dat de strijkplank zich uitklapt tijdens het dragen. Door zijn compacte afmetingen past de strijkplank in elke gangbare opbergkast. Strijken op ongelijkmatige vloeren in huis? Geen probleem: de flexibele vloerdoppen passen zich aan de vloer aan wanneer er lichte druk op het strijkoppervlak wordt uitgeoefend. De strijkplankhoes is gemaakt van zuiver, geperforeerd katoen. Hierdoor kan overtollige stoom eenvoudig ontsnappen. Zo heeft wordt al het wasgoed van de optimale hoeveelheid vocht voorzien. De strijkplank Air Board Express M Compact is ideaal voor stoomstrijkstations: zij vinden een veilige plaats op de stabiele metalen houder. Ook gewone strijkijzers worden eenvoudig opgeborgen op de strijkijzerhouder. De praktische kabelhouder zorgt voor extra comfort tijdens het strijken.
 • Leifheit strijkplank gemaakt van ultralicht kunststof materiaal en heeft hierdoor een extra licht gewicht van slechts 5,6 kg
 • Strijkplankhoes van zuiver, geperforeerd katoen: laat stoom door de hoes heen ontsnappen en zorgt voor een optimale vochtopname in het wasgoed
 • Eenvoudig in- en uitklappen van de strijkplank door het ultralichte strijkoppervlak van 120 x 38 cm
 • Veilige opslag van stoomstrijkstations op de stevige, extra grote houder van stevig metaal
 • De uitsparing is ook geschikt als strijkijzerhouder voor normale strijkijzers
 • De Leifheit strijkplank is op hoogte verstelbaar, zo kan de optimale individuele werkhoogte zelf worden ingesteld (tot 95 cm)
 • Strijken zonder storende kabels door de geïntegreerde kabelhouder bij de strijkijzerhouder
 • Transportvergrendeling voor eenvoudig transport en opslag van de strijkplank in opgevouwen toestand
 • Veilige stand door het stabiele en compacte basisframe
 • Door lichte druk op het strijkvlak worden oneffenheden in de vloer met de flexibele voetdoppen gecompenseerd
 • Uitstekend geschikt voor het gebruik van stoomstations

Garantie

5 jaar garantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Documenten

Beoordelingen