NIEUW

Strijkplank Air Board M Black Plus

Artikelnummer: 72484

€ 71,99€ 89,99Laagste prijs de afgelopen 30 dagen:

€ 71,99
Laagste prijs de afgelopen 30 dagen
-20%

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Makkelijk strijken in stijlvol design met de Leifheit strijkplank Air Board M Black Plus

Tijdbesparend, snel, ultralicht – met de strijkplank Air Board M Black Plus wordt strijken kinderlijk eenvoudig. Nu ook in de trendkleur zwart-antraciet. Een echte eyecatcher in elk huishouden.

De voordelen op een rij

Strijkvlak
M 120 x 38 cm
In hoogte verstelbaar
78 - 98 cm
Gewicht
5,1 kg
Maten ingeklapt
154 x 42 x 9 cm

Meer informatie

Met de strijkplank Air Board M Black Plus Leifheit wordt zelfs de grootste strijkklus kinderspel. Hij combineert een fraai design in zwart-antraciet met een uitstekende functionaliteit. Door het ultralichte strijkoppervlak van 120x38 cm groot van speciale kunststof is het mogelijk om de Leifheit strijktafel eenvoudig op te zetten en weer in te klappen en op te bergen. De Thermo-Reflect-hoes van de Air Board M Black Plus zorgt voor een innovatieve stoom- en hittereflectie, waardoor een tweezijdig strijkeffect tot stand komt. Dit bespaart kostbare tijd en geeft optimale resultaten. Voor het grootste gebruiksgemak is de Leifheit strijkplank in hoogte verstelbaar. Hierdoor is rugvriendelijk strijken op de optimale werkhoogte mogelijk. Door de vaste strijkijzerhouder met snoergeleider en stopcontact kan het strijkijzer veilig weggezet worden. De stabiele poten geven een stevige stand, terwijl de transportvergrendeling de strijkplank Air Board M Black Plus zowel makkelijk te verplaatsen als op te bergen maakt. Het model is zowel geschikt voor traditionele strijkijzers als voor stroomstrijkijzers. De Oeko-Tex gecertificeerde strijkplankhoes completeert dit hoogwaardige product en zorgt voor een zorgeloze strijkervaring.
  • De Air Board M Black Plus heeft een stijlvol kleurontwerp in zwart-antraciet
  • Tijdbesparing en sneller strijken door de Thermo-Reflect-hoes met stoom- en hittereflectie en daardoor een tweezijdig strijkeffect
  • Ultralicht strijkoppervlak van 120x38 cm van speciale kunststof voor eenvoudig opzetten, inklappen en opbergen van de strijktafel
  • In hoogte verstelbare strijkplank voor rugvriendelijk strijken van de was op de optimale werkhoogte (78 tot 98 cm)
  • Dankzij de vaste strijkijzerhouder met snoergeleider en stopcontact heeft het strijkijzer een veilige plaats
  • Staat stevig dankzij de stabiele poten
  • Met geïntegreerde transportvergrendeling voor makkelijk transport en ruimtebesparend opbergen
  • Is zowel geschikt voor stoom- als normale strijkijzers
  • De strijktafel Air Board M Black Plus is een product zonder schadelijke stoffen met een Oeko-Tex gecertificeerde hoes

Documenten

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Video

Beoordelingen