Strijkplank Air Board M Compact Plus Jungle

Artikelnummer:72696

De voordelen op een rij

Maten ingeklapt
154 x 42 x 9 cm
Strijkvlak
M 120 x 38 cm
In hoogte verstelbaar
78 - 98 cm

Meer informatie

Strijkplank Air Board M Compact Plus Jungle scoort hoog met zijn speciale strijkplankovertrek met thermo-reflect-technologie. Het reflecteert stoom en strijkwarmte en zorgt zo voor een dubbelzijdig strijkeffect. Je strijkt daardoor 33% sneller dan met een minder innovatief model. Op het stevige vaste strijkijzerplateau kun je het strijkijzer veilig neerzetten. Met geïntegreerd stopcontact en snoergeleider, voor flexibel, veilig en comfortabel strijken. Kleine vloeroneffenheden tot 2 cm zijn geen probleem voor deze strijkplank. Voordat je gaat strijken even kort op het strijkvlak duwen en de strijkplank staat stevig zonder wankelen of wiebelen. Bijzonder praktisch is ook dat deze strijkplank Air Board M Compact Plus Jungle in hoogte versteld kan worden, van 78 tot 98 cm. Zo kun je de strijkplank op de voor jou perfecte werkhoogte zetten. Dat is beter voor je rug! Een strijkplank met veel strijkgemak. Maar dat niet alleen. Dankzij het lichte gewicht van het speciale kunststof waarvan het strijkvlak gemaakt is, is deze strijkplank ook heel gemakkelijk op te zetten, in te klappen en te dragen. En de geïntegreerde transportbeveiliging zorgt voor de nodige veiligheid. Het onderstel en het strijkvlak zijn zeer compact, waardoor maar weinig opbergruimte nodig is.
  • Dankzij het strijkvlak van speciaal kunststof is de strijkplank ultralicht.
  • Bijzonder geschikt voor stoomstrijkijzers.
  • Het overtrek met thermo-reflecttechnologie reflecteert de hitte en de stoom van het strijkijzer. Dat levert een dubbelzijdig strijkeffect op.
  • Meer strijkresultaat in minder tijd.
  • Vaste strijkijzerhouder met stopcontact en snoergeleider voor stabiel en veilig neerzetten van het strijkijzer.
  • Plaatsbesparend op te bergen dankzij het compacte onderstel.
  • In hoogte verstelbaar tot 98 cm, dus voor haast iedereen in te stellen op een comfortabele werkhoogte.
  • Probleemloos te dragen dankzij de transportbeveiliging.
  • Bijzonder stabiel door flexibele aanpassing aan kleine oneffenheden van de vloer
  • Strijkvlak 120 x 38 cm.

Garantie

5 jaar garantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen