Strijkplank Air Board M Compact Plus Jungle

Artikelnummer: 72696

€ 84,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

De compacte strijkplank voor stoomstrijkijzers

Met zijn speciale overtrek met Thermo-Reflect-technologie zorgt de Air Board M Compact Plus ervoor dat stoom en warmte van het strijkijzer worden gereflecteerd. Dit maakt strijken gemakkelijker en verkort de strijktijd.

De voordelen op een rij

Maten ingeklapt
154 x 42 x 9 cm
Strijkvlak
M 120 x 38 cm
In hoogte verstelbaar
78 - 98 cm
Gewicht
5,1 kg

De voordelen

tile

Gemakkelijk te transporteren

Dankzij het strijkoppervlak van speciaal kunststof is de Leifheit strijkplank ultralicht en kan deze comfortabel met één hand worden gedragen.

tile

Sneller klaar

De Leifheit Air Board M Compact Plus strijkplank met zijn speciale Thermo-Reflect hoes is perfect voor stoomstrijkijzers. De speciale hoes reflecteert stoom en warmte van het strijkijzer en zorgt voor een tweezijdig strijkeffect.

tile

Veilig neerzetten van het strijkijzer

De Leifheit strijkplank is voorzien van een vaste stijkijzerhouder met stopcontact en snoerhouder. Dit zorgt ervoor dat het strijkijzer veilig neergezet kan worden.

tile

Ruimtebesparend opbergen

Dankzij het bijzonder compacte onderstel kan de Leifheit strijkplank ruimtebesparend in de kast worden opgeborgen.

Meer informatie

Niet alleen met zijn trendy jungle-design onderscheidt de strijktafel van Leifheit zich. Want wie hem koopt, krijgt een strijkplank met een strijkoppervlak van speciale kunststof. Dit materiaal maakt de strijkplank Air Board M Compact Plus Jungle zeer licht. Dankzij het lage gewicht en de praktische transportvergrendeling kan de plank ongecompliceerd en veilig worden getransporteerd. Het model van Leifheit is geschikt voor stoomstrijkijzers. Want het is uitgerust met een speciale hoes met thermo-reflect-technologie, dat de hitte en de stoom van het strijkijzer reflecteert. Zo ontstaat een praktisch tweezijdig strijkeffect en de was is in een handomdraai kreukvrij. Het metalen onderstel is zeer compact, daarom kan de strijkplank ruimtebesparend worden opgeborgen. Oneffenheden in de vloer worden flexibel gecompenseerd met de voetdoppen – voor hoge stabiliteit. Het strijkijzer kan op het stabiele plateau met stopcontact en houder veilig worden weggezet. Om op de individuele optimale werkhoogte te kunnen strijken, is de strijkplank Air Board M Compact Plus Jungle van Leifheit in hoogte verstelbaar. Het strijkoppervlak is 120 cm bij 38 cm.
  • Met speciale hoes met thermo-reflect-technologie voor tweezijdig strijkeffect
  • Is dankzij strijkoppervlak van speciale kunststof ultralicht
  • Voor rugvriendelijk strijken in hoogte verstelbaar (78 tot 98 cm)
  • Strijkijzerplateau met snoerhouder en stopcontact
  • Stabiel onderstel voor veilig staan
  • Met praktische transportvergrendeling
  • Geschikt voor stoomstrijkijzers

Sets & Accessoires

Documenten

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Awards en Certificaten

PIM55591_320Wx320H

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou