Strijkplank Air Board M Solid Plus

Artikelnummer: 87006

€ 99,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Sneller strijken met de ultralichte strijkplank

De Air Board M Solid Plus versnelt en vereenvoudigt het strijken dankzij de strijkplankhoes met warmtereflectie. De strijkplank is perfect voor gebruik met stoomstrijkijzers.

De voordelen op een rij

Maten ingeklapt
154 x 49 x 8 cm
Strijkvlak
M 120 x 38 cm
In hoogte verstelbaar
76 - 100 cm
Gewicht
4,75 kg

De voordelen

tile
tile
tile
tile

Meer informatie

Wie niet al te veel tijd aan het strijken van kleding wil besteden en graag met kreukvrije overhemden en blouses de deur uit wil, zou de Leifheit strijkplank Air Board M Solid Plus eens moeten overwegen. De Leifheit strijkplank is namelijk een praktische, opvouwbare strijkplank. Hij beschikt over een strijkvlak van speciaal kunststof materiaal en vormt daarmee een ultralichte strijktafel die makkelijk op te tillen is. Bovendien is de strijkplank uitermate geschikt voor stoomstrijkijzers. De strijkplankhoes beschikt over thermo-reflectie-technologie waardoor hitte en stoom, van het strijkijzer optimaal gereflecteerd worden en een dubbelzijdig strijkeffect teweegbrengen. Dat bespaart tijd en maakt in huis strijken leuker dan ooit! De strijkplank beschikt over een stabiel standvlak en past zich flexibel aan oneffenheden van de vloer aan. Doordat de strijkplank tot aan 100 cm in hoogte verstelbaar is, kan iedereen de werkhoogte geheel naar eigen wens instellen. De vaste strijkijzerhouder met stopcontact en snoergeleider zorgt ervoor dat de strijkplank veilig kan worden opgeborgen x ende snoer niet hinderlijk in de weg zit. De extra transportbeveiliging staat tot slot garant voor probleemloos dragen en opbergen van de strijkplank. Met een strijkvlak van 120 x 38 cm biedt de Leifheit strijkplank een ruime oppervlakte met subliem strijkresultaat.
  • Strijkplank met ultralichte strijktafel van speciaal kunststof materiaal
  • Bijzonder geschikt voor stoomstrijkijzers
  • Strijkplankhoes met thermo-reflectie-technologie, reflecteert hitte en damp, voor een dubbelzijdig strijkeffect
  • Stabiel door flexibele aanpassing aan oneffenheden van de vloer
  • Tot 100 cm in hoogte verstelbaar voor perfecte werkhoogte
  • Strijkijzerhouder met stopcontact en snoergeleider voor veilig opbergen
  • Transportbeveiliging voor probleemloos dragen- en opbergen van de strijkplank
  • Strijkvlak van 120 x 38 cm

Sets & Accessoires

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Video

Awards en Certificaten

PIM55591_320Wx320H

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou