Strijkplank Classic M Basic Plus

€ 54,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:72578

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

De optimale strijkplank voor wie weinig strijkt of weinig plaats heeft

Strijkplank Classic M Basic Plus: het startersmodel. Deze strijkplank heeft een strijkijzerplateau met stopcontact. Zo strijk je gemakkelijk en veilig.

Meer informatie

Met de Classic M Basic Plus strijkplank van Leifheit is strijkplezier gegarandeerd. De strijktafel overtuigt door zijn tijdloze functionaliteit. Dankzij een groot strijkoppervlak van 120 x 38 cm kunnen hemden, blouses en zelfs bed- en tafellinnen in een handomdraai worden gestreken. Het stoomdoorlatende tafelblad van geperforeerd metalen materiaal zorgt voor het nodige strijkcomfort. Overtollige stoom kan vliegensvlug ontsnappen door de strijkplank, zonder vervelende waterdruppel-vorming. De vaste strijkijzerhouder aan de zijkant is voorzien van siliconen pads. Dit voorkomt dat de warmte van het strijkijzer zich op de Leifheit strijkplank ophoopt. De pads beschermen ook de zoolplaat van het strijkijzer tegen krassen. Een ander pluspunt is het VCE-geteste stopcontact op de plank. Het strijkijzer kan dus direct in de Leifheit-strijkplank worden aangesloten. De geïntegreerde kabelhouder zorgt voor extra ondersteuning tijdens het werk. Wie de Classic M Basic Plus opvouwbare strijkplank koopt, kan de werkhoogte individueel instellen. Het metalen frame is verstelbaar van 69 tot 88 cm. Het Basic onderstel staat zeer stabiel op een vlakke ondergrond in huis.
  • Dampdoorlatend strijkoppervlak van strekmetaal voor perfect en snel strijken van wasgoed
  • Het vaste strijkijzerhouder met silicone pads biedt een veilige plaats voor het strijkijzer, daarnaast voorkomt gevaarlijke warmteaccumulatie en krassen op de strijkijzerzool
  • VCE-goedgekeurd stopcontact op de plank van de strijkplank om het strijkijzer aan te sluiten voor comfortabel werken
  • Geen vervelende kabel dankzij de geïntegreerde kabelhouder op de plank
  • Op hoogte verstelbare strijkplank: optimale werkhoogte individueel instelbaar van 69 tot 88 cm
  • Basis basisframe voor stabiele stand
  • strijkoppervlak 120 x 38 cm

Awards en Certificaten

PIM55591_320Wx320H

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Documenten

Beoordelingen