Strijkplankhoes Heat Reflect S/M

€ 14,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:71603

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Enorme verbetering: veel gemakkelijker strijken dankzij warmtereflectie

Het gemetalliseerde oppervlak van de Heat Reflect reflecteert de warmte van het strijkijzer. Zo gaat het strijken duidelijk sneller en gemakkelijker. Geschikt voor strijkplanken tot max. 125 x 40 cm. Voor strijkijzers en stoomgeneratoren.

Meer informatie

Wie de Leifheit strijkplankhoes Heat Reflect S/M bestelt, kan deze met het elastische koord in een handomdraai over de strijkplank spannen. De strijkplankhoes Heat Reflect S/M is geschikt voor alle strijkplanken tot een maximale afmeting van 125 cm bij 40 cm. De strijkhoes bestaat uit een 3 mm dikke, hittebestendige schuimrubberen vulling, die meer strijkcomfort garandeert. Het ijzer glijdt moeiteloos over het gemetalliseerde oppervlak, dat de warmte reflecteert. De Heat Reflect S/M strijkplankhoes maakt het strijken dus snel en eenvoudig. De Leifheit strijkplankhoes is bijzonder geschikt voor stoomstrijkijzers. De materialen die gebruikt worden voor de strijkplankhoes Heat Reflect S/M zijn uiteraard vrij van schadelijke stoffen en Oeko-Tex gecertificeerd.
  • Met de Leifheit strijkplankhoes Heat Reflect S/M gaat strijken snel en eenvoudig, dankzij het gemetalliseerde, warmtereflecterende oppervlak
  • Elastische trekkoorden zorgen voor een snelle en eenvoudige montage van de strijkplankovertrek op de strijkplank
  • Vulling van 3 mm dik schuim voor meer strijkcomfort
  • Materialen zijn Öko-Tex gecertificeerd en gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen
  • Geschikt voor strijktafels met maximaal 125 cm bij 40 cm
  • Strijkplankhoes Heat Reflect S/M is geschikt voor stoomstrijkijzers

Beoordelingen