Strijkplankhoes Cotton Comfort S/M

Artikelnummer: 71601

€ 14,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Het kleurrijke strijkplankhoes met extra strijkcomfort

Het overtrek heeft een molton comfortvulling van 3mm dik. Dat zorgt voor merkbaar lichter en gemakkelijker strijken! Voor strijkplanken met een strijkvlak tot max. 125 x 40 cm. Geschikt voor strijkijzers en stoomgeneratoren.

De voordelen op een rij

Afmetingen
max. 125 x 40 cm
Dikte/materiaal
3 mm/molton

Meer informatie

Het strijkplankovertrek met extra comfort en een frisgekleurde gewatteerd-look. Leifheit strijkplankovertrek Cotton Comfort S/M maakt met zijn 3 mm dikke molton comfortonderlaag het strijken duidelijk gemakkelijker – ook het strijken van katoen en linnen. Het frisgekleurde overtrek heeft een elastisch trekkoord, daarmee span je het overtrek gemakkelijk en snel om de strijkplank heen. Met de handige koordstopper zet je het elastische trekkoord strak vast. De praktische Easy Fit-spanner zorgt ervoor dat het overtrek niet kan verschuiven en perfect glad om de strijkplank blijft zitten. Cotton Comfort S/M voldoet aan de Oeko-Tex-norm en is gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Past op alle strijkplanken en strijktafels tot max. 125 x 40 cm. Ook perfect geschikt voor stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren
  • 3 mm dikke molton comfortonderlaag voor bijzonder comfortabel strijken
  • Met elastisch trekkoord – dus supergemakkelijk om de strijkplank te spannen.
  • Met koordstopper om het elastische trekkoord strak vast te zetten en Easy Fit-spanner tegen verschuiven van het overtrek.
  • Met Oeko-Tex-keurmerk en gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen.
  • Prima geschikt voor stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren.
  • Past op strijkplanken en strijktafels tot max. 125 x 40 cm.

Sets & Accessoires

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou