Universele digitale keukenthermometer

€ 21,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:03095

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

Wie wilt weten of het vlees de optimale kerntemperatuur bereikt, de wijn de ideale drinktemperatuur heeft of de babymelk warm is om te drinken, kan de digitale keukenthermometer van Leifheit kopen. Deze handige universele thermometer met een roestvrijstalen sensor zorgt voor optimaal gemak in de keuken. Het maakt niet alleen nauwkeurig koken, bakken en braden van vlees mogelijk, maar ook de perfecte bereiding van taarten, pap, sauzen etc. De kernthermometer meet ook de temperatuur van melk, theewater, wijn en meer. De digitale thermometer is veelzijdig inzetbaar in de keuken - bijvoorbeeld als bak- of braadthermometer. Het display van toont de temperatuur in stappen van 0,1 °C in seconden. Het meetbereik van de vleesthermometer van Leifheit ligt tussen -45 °C en +200 °C.
  • Handige, digitale keukenthermometer met roestvrijstalen sensor maakt nauwkeurig koken en braden mogelijk
  • De keukenthermometer meet nauwkeurig de temperatuur van melk, theewater, wijn, pap en nog veel meer
  • De universele digitale keukenthermometer weergeeft de temperatuur in stappen van 0,1 °C binnen enkele seconden in het meetbereik van -45 °C tot +200 °C

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Documenten

Beoordelingen