NIEUW

Set van 3 overtrekken Profi XL voor harde vloeren, parket & houten vloeren en de droge reiniging tussendoor

Artikelnummer: 55160

€ 54,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

De perfecte combinatie van drie vloerdoeken voor het schoonmaken van alle vloeren in huis

Vloerdoek Profi XL micro duo voor het schoonmaken van alle harde vloeren, zoals tegels en laminaat. Vloerdoek super soft is ideaal voor kwetsbare vloeren zoals parket. Vloerdoek static plus is voor de snelle reiniging tussendoor.

De voordelen op een rij

Aantal overtrekken
3
Breedte mop
42 cm
Geschikt voor
Dweilmop Profi XL
Mopovertrek
alle vloeren in huis

Meer informatie

Op deze set van 3 Leifheit vloerwisserdoeken Profi XL kun je vertrouwen voor optimaal vloeronderhoud van alle soorten vloeren. Voor optimaal vloerwissen en dweilen is de juiste vloerdoek van cruciaal belang. Deze set bevat drie verschillende vloerdoeken, voor schoonmaken van alle soorten vloeren. Want verschillende soorten vloeren, zoals parket, laminaat en tegels, hebben verschillende eigenschappen en moeten op verschillende manieren schoongemaakt worden. Deze set met 3 Leifheit Profi XL vloerdoeken van innovatieve materialen is perfect voor vloerwissen van alle vloeren. De overtrek micro duo kan tot 400 keer in de machine worden gewassen op 60°C und static plus tot 100 keer op 40°C zonder zijn reinigende werking te verliezen. Super soft op 60°C wasbaar. De twee Leifheit vochtige vloerdoeken en de droge vloerdoek zijn gemaakt van innovatieve materialen en ze zijn precies afgestemd op de verschillende eisen van verschillende vloeren. Voor droog vloerwissen en stofwissen van harde gladde vloeren: vloerdoek Profi XL static plus. Deze droge vloerdoek van Leifheit trekt stof, stofvlokken en dierenharen aan als een magneet, want de speciale polyestervezels laden zich elektrostatisch op tijdens het droog vloerwissen. Zo verwijder je snel stof van alle gladde harde vloeren. Voor snel en zacht klamvochtig vloerwissen: vloerdoek Profi XL super soft. Leifheit vloerdoek super soft is speciaal voor lichtvochtig vloerwissen van kwetsbare vloeren. De speciale 100% polyester vezels van deze vloerdoek nemen slechts een minimale hoeveelheid water op. De lusjesdoek is ideaal voor vloerwissen met zachtheid. Voor nat vloerwissen met dubbele schoonmaakpower: sterk absorberende vloerdoek Profi XL micro duo, gemaakt van twee soorten vezels, microvezel en speciale diepreinigende borstelharen. Mico duo maakt ook vastzittend hardnekkig vuil los en is ideaal voor nat vloerwissen van gladde vloeren zoals tegels.
  • Set van drie verschillende vloerdoeken van robuust microvezel of polyester
  • Duurzame vloerwisser overtrek: micro duo kan tot 400 keer in de machine worden gewassen op 60°C und static plus tot 100 keer op 40°C zonder zijn reinigende werking te verliezen. Super soft op 60°C wasbaar.
  • De set van 3 verschillende vloerdoeken is te gebruiken voor haast alle vloeren, zoals parket, stenen vloeren en tegels
  • De verschillende vloerdoeken van deze Profi XL set van 3 zijn 42 cm breed, voor snel en comfortabel vloerwissen
  • Met speciale vezels voor goed vuildeeltjes losmaken of vuildeeltjes aantrekken als een magneet.

Beoordelingen