Vervangingsdoek Profi XL cotton plus

€ 19,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:55117

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Sterk absorberende katoenen vloerdoek

De vloerdoek voor vloerwisser Profi XL bestaat uit supra- en katoenvezels, die het vuil poriëndiep losmaken, het vuil opnemen en veel water opzuigen.

Meer informatie

Voor stralend schone stenen- en tegelvloeren: het Leifheit wisserovertrek Profi XL cotton plus zorgt in een handomdraai voor poriëndiepe reiniging. De dweildoek neemt moeiteloos vuil en water op. Dankzij de unieke samenstelling uit Supra- en katoenvezels wordt vuil overal snel verwijderd en is dweilen met een perfecte vochtigheid kinderspel. De Profi XL cotton plus zorgt voor glanzend schone vloeren. In combinatie met de Leifheit Profi XL vloerwisser is het dweilen in slingerbewegingen eenvoudiger dan ooit. Dankzij het ontwerp van de Leifheit vloerwisser is bukken bovendien verleden tijd. Na het schoonmaken kan het Leifheit microvezel wisserovertrek in de wasmachine worden gewassen op 60 °C. Zo is de dweildoek in een mum van tijd weer hygiënisch schoon en klaar voor het volgende gebruik.
  • Wisserovertrek van Supra en katoen microvezels verwijderen vuil, nemen optimaal water op en zorgt voor een ideale vochtigheid tijdens het dweilen
  • Ideaal voor het reinigen van stenen vloeren en tegels
  • Eenvoudige reiniging bij 60 °C in de wasmachine

Beoordelingen