Hangdroogrek Classic 70

Artikelnummer: 83056

€ 13,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Voor ruimtebesparend drogen van wasgoed op het balkon - de Classic 70 hangende droger

De Leifheit hangdroger is ontworpen voor plaatsbesparende installatie op de balkonreling en maakt veilig ophangen mogelijk dankzij de traploze beugel. De hangdroger is ideaal voor buitengebruik omdat de droogstaven UV-bestendig zijn!

De voordelen op een rij

Drooglengte
7 m
Afmetingen
H 24 x B 80 x D 54 cm
Gewicht
960 g

Meer informatie

Ook wie maar een klein balkon heeft, kan de was in de frisse lucht drogen! Daarvoor hoeft alleen het hangdroogrek Classic 70 van Leifheit te worden gekocht. Op een drooglengte van in totaal zeven meter is plaats voor talrijke stukken wasgoed. Dankzij de hoogwaardige antislip-ommanteling van de weerbestendige droogstangen waaien de kledingstukken zelfs bij een lichte wind niet weg. Het wasdroogrek van Leifheit is uitgerust met een traploos verstelbare bevestigingsbreedte en kan daarom probleemloos worden ingesteld op de breedte van de balkonreling. Het innovatieve product is een ruimtebesparend wasrek dat in een handomdraai aan het balkon kan worden bevestigd – zonder lastig boren of timmeren.

  • Hangdroogrek voor ruimtebesparende montage aan balkons
  • Bevestigingsbreedte is traploos instelbaar
  • Weerbestendige droogstangen met antislip-ommanteling garanderen veilig ophangen van wasgoed – ook bij lichte wind
  • 7 meter drooglengte

Sets & Accessoires

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou