Wanddroogrek Telegant 36 Protect Plus

Artikelnummer: 83201

€ 39,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Ruimtebesparend, praktisch en weerbestendig - het wanddroogrek Telegant 36 Protect Plus

Het wanddroogrek is bijzonder ruimtebesparend en geschikt voor balkons en badkamers. Uitgeschoven biedt het veel ruimte voor wasgoed en dankzij het meegeleverde bevestigingsmateriaal kan het direct worden gemonteerd!

De voordelen op een rij

Drooglengte
3,60 m
Afmetingen
B 72 x D 37 cm
Gewicht
960 g

De voordelen

tile

 

Binnen en buiten drogen

 

Het plaatsbesparende wanddroogrek kan binnen opgehangen worden, bijvoorbeeld in de badkamer, maar ook buiten, op het balkon of het terras.

 

 

tile

 

Veel droogplek

Volledig uitgetrokken biedt de Telegant 36 Protect Plus acht droogstangen met in totaal 3,60 meter drooglengte. Veel plaats dus voor het drogen van de was.

 

tile

 

Handig voor drogen van handdoeken

Bovendien heeft het droogrek een praktische aluminium stang van 90 cm om handdoeken aan te hangen.

 

tile

 

Beschermd tegen vuil en regen

Het wanddroogrek is heel gemakkelijk in te klappen. Ingeklapt zijn de droogstangen altijd goed beschermd tegen vuil en regen.

 

Meer informatie

Het perfecte wanddroogrek voor in de badkamer of op het balkon - de uiterst plaatsbesparende, opvouwbare Telegant 36 Protect Plus van Leifheit biedt een optimale combinatieoplossing voor de dagelijkse wasverzorging, zelfs in de kleinste ruimtes. In gesloten toestand overtuigt het wanddroogrek met een hoogwaardig en aantrekkelijk design. Aan de voorzijde bevindt zich een bijpassende praktische en elegante handdoekhouder van aluminium in een breedte van 90 cm. Uitgeklapt bieden de vijf droogstaven van de wanddroger 3,60 meter ruimte voor veel wasgoed. De drooglengte van het Leifheit wanddroogrek is voldoende voor het snel en eenvoudig aan de lucht drogen van de was. Het materiaal dat nodig is om de wanddroger direct te installeren wordt ook geleverd. Dit betekent dat het handige wandwasrek eenvoudig direct na aankoop in gebruik kan worden genomen.
  • Inklapbaar, hangend droogrek voor badkamer of balkon als ruimtebesparende oplossing voor het drogen van wasgoed
  • De 5 droogstaven van het wasrek bieden een totale drooglengte van 3,60 meter met voldoende ruimte voor alle wasstukken
  • Inclusief een praktische aluminium staaf van 90 cm, ideaal voor het drogen van handdoeken
  • Uitklapbaar Leifheit droogrek met elegant design: in ingeklapte toestand een elegant en handig handdoekenrekje
  • Direct te monteren met het meegeleverde montagemateriaal
  • Afmetingen: 72 x 37 cm

Sets & Accessoires

Documenten

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou