Kledingstang Airette wandmodel

Artikelnummer: 45110

€ 12,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Ideaal voor het luchten van gedragen kleding - de Airette wandkledinghouder

De Leifheit wandgarderobe biedt niet alleen plaats aan maximaal zeven kledinghangers, maar kan na gebruik ook worden ingeklapt om ruimte te besparen. Het wandgarderoberek is weerbestendig en dus geschikt voor binnen en buiten!

De voordelen op een rij

Lengte
31 cm

Meer informatie

Ideaal voor het luchten van versleten kleding of het drogen van gewassen kleding: wie de hoogwaardige kledingstang Airette wandmodel van Leifheit koopt, kan er tot zeven hangers aan ophangen. Met zijn lengte van 31 cm biedt de Leifheit kledingstang voldoende ruimte voor het ophangen van kledingstukken zoals broeken, shirts of jassen. Wanneer de Airette kledingstang niet in gebruik is, kan deze worden ingeklapt om ruimte te besparen. De Airette kledingstang voor aan de muur is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het Airette wandmodel is gemaakt van weerbestendig, stevig plastic met een aluminium buis. Omdat het montagemateriaal al bij de levering van het wandmodel is inbegrepen, kan de inklapbare Airette kledingstang direct aan de muur worden bevestigd.
  • De kledingstang Airette wandmodel biedt ruimte voor maximaal zeven kleerhangers dankzij de lengte van 31 cm
  • De Airette kledingstang kan worden ingeklapt om ruimte te besparen na gebruik
  • De kledingstang Airette is een weerbestendig wandmodel en is geschikt voor binnen en buiten
  • Bevestigingsmateriaal voor de Airette kledingstang is bij de levering inbegrepen

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

 

Beoordelingen