Waslijn 30 m

Artikelnummer: 81708

€ 5,49

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Hoge kwaliteit, stevig en praktisch - de 30 m waslijn

De Leifheit waslijn is niet alleen bijzonder stabiel en van hoge kwaliteit, maar biedt ook ruimte voor maximaal drie wasmachineladingen. De waslijn is weer- en UV-bestendig en gemaakt van scheurvast materiaal!

De voordelen op een rij

Drooglengte
30 m
Materiaal
Met kunststof ommanteling en uv-bestendig

Meer informatie

Hoge kwaliteit, stabiel en praktisch - wie de 30 meter lange waslijn van Leifheit bestelt, kan deze zowel binnen als buiten ophangen. Deze drooglijn is UV- en weerbestendig en kan daarom veilig worden bevestigd in de tuin, op het balkon of terras - bijvoorbeeld met een haak aan de muur of aan een boom. Met zijn 30 m lengte biedt de Leifheit waslijn 30 m voldoende ruimte voor ongeveer drie wasmachine ladingen: genoeg plaats voor al het wasgoed. De Leifheit drooglijn bestaat uit een polyester kern en is omhuld met kunststof. Deze materiaalsamenstelling maakt de lijn bijzonder scheurvast en zorgt ervoor dat deze gemakkelijk te reinigen is.
  • Stevige en hoogwaardige waslijn 30 m van Leifheit
  • Genoeg plek voor veel kledingstukken en ander wasgoed: met een drooglengte van 30 m biedt de waslijn voldoende ruimte voor drie wasmachineladingen
  • De waslijn is weer en UV-bestendig
  • waslijn 30 m van bijzonder scheurvast materiaal

Sets & Accessoires

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou