Clean Twist Disc Mop Ergo dweil set met wieltjes

Artikelnummer: 87021

€ 64,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Bijzonder schone vloeren in een handomdraai - met de CLEAN TWIST Disc Mop Ergo Mobile mop set.

De telescoopsteel met rotatiemechanisme maakt gemakkelijk centrifugeren van de mop mogelijk – zonder noemenswaardige krachtsinspanning – terwijl je relaxed rechtop kunt blijven staan en niet met je handen in het vieze water hoeft. Wanneer je de steel recht naar beneden drukt, gaat de centrifugeerpers van de emmer draaien, waardoor het vuile water en het vuil effectief uit de mop geslingerd worden.

De voordelen op een rij

Verstelbare greeplengte
109 - 140cm
Mopovertrek
Micro duo
Maat emmer
6 liter
Inbegrepen
Trolley

De voordelen

tile

Vochtigheid vloerdoek regelen

Met de hendel op de steel van de vloerwisser van set CLEAN TWIST M Ergo kun je het centrifugeren heel eenvoudig stoppen, als de vloerdoek de gewenste vochtigheidsgraad voor je vloer bereikt heeft.

tile

Hygiënisch wasbare mop

De mopkop is afneembaar en is op maximaal 60 graden te wassen in de wasmachine.

Meer informatie

Perfect voor iedereen die op zoek is naar een compleet dweilsysteem, waarmee ze direct met het schoonmaken van de vloer kunnen beginnen: Bij Leifheit is de dweilmop set CLEAN TWIST Disc Mop Ergo Mobile te koop, die alles bevat om schoon te kunnen maken. Van de telescoopsteel tot de mopkop Micro Duo tot en met de emmer met centrifugeerzeef en rolwagen. Heel praktisch is dat voor het uitspoelen van de vloerwisser bukken of contact van de handen met het water niet meer nodig is. Want de steel uit de dweilset van Leifheit is uitgerust met het pomp-mechanisme om de mop staand zonder veel inspanning met behulp van de emmer met centrifugeersysteem uit te spoelen. De kogellagerpositie is geoptimaliseerd om rustig te kunnen centrifugeren. Om de vochtigheid in de mop individueel te kunnen doseren, is de vloerwisser bovendien voorzien van de praktische centrifugeer-stop-functie. Omdat de telescoopsteel in de hoogte verstelbaar is, kan iedereen op de eigen optimale hoogte werken. Het 360°-cardanscharnier is in een platte hoek buigbaar en reinigt probleemloos in golvende lijnen. De mopkop Micro Duo verwijdert vuil van alle soorten vloeren. Ook de emmer van de dweilmop set CLEAN TWIST Disc Mop Ergo Mobile overtuigt met zijn functionaliteit. Hij beschikt over een hengsel en een steelhouder die het transport vergemakkelijkt. Bovendien beschikt de emmer over een handgreep en een brede opening met schenktuit om hem schoon leeg te kunnen gieten. In het mopsysteem inbegrepen is bovendien een rolwagen met 360°-wielen, die garant staan voor een comfortabel transport tijdens het dweilen.
 • Met gepatenteerd pomp-steel-mechaniek om staand uit te wringen
 • Emmer met centrifugeersysteem voor comfortabel reinigen zonder handen in het vuile water
 • Dweilmop set CLEAN TWIST Disc Mop Ergo Mobile bestaand uit emmer met centrifugeerzeef, rolwagen, mopkop Micro Duo en telescoopsteel
 • Met praktische centrifugeer-stop-functie om de vochtigheid in de overtrek individueel te doseren
 • Dweilen in golvende lijnen en op moeilijk bereikbare plaatsen is mogelijk dankzij het vlak buigbare 360°-cardanscharnier
 • Rugvriendelijk werken met de in hoogte verstelbare telescoopsteel
 • Dweilmop Micro Duo is geschikt voor grondig reinigen van alle soorten vloeren
 • Met comfortabel hengsel en steelhouder voor eenvoudig transport en ruimtebesparend opbergen
 • Handgreep en brede opening met schenktuit om de emmer snel en schoon leeg te gieten
 • Geoptimaliseerde kogellagerpositie voor stil centrifugeren
 • Rolwagen met 360°-wielen voor comfortabel transport

Veel gestelde vragen

Hoe gebruik ik de Leifheit mop set correct?
Het schoonmaken van vloeren is bijzonder eenvoudig met de Clean Twist Disc Mop Ergo Mobile mopset: gewoon de emmer vullen met water en reinigingsmiddel, de mop onderdompelen en bevochtigen, overtollig water uit de mopkop draaien met behulp van het centrifugeerpers - en je bent klaar om te beginnen met dweilen. Om de mop uit te spoelen, dompel je hem gewoon onder in de emmer water en draai je hem uit. Je hoeft niet te bukken of jouw handen in contact te laten komen met het vuile water.
Kan ik de mopkop wassen?
Ja, mopkop kan op 60 °C in de wasmachine worden gewassen. Om de mopkop weer hygiënisch schoon en te krijgen en te vermijden dat de sliertjes vast komen te zitten tijdens het centrifugeren, adviseren wij de mopkop altijd in een wasnetje of kussensloop te wassen.
Voor welke type vloeren kan ik de mop gebruiken?
In principe is de mop van Leifheit geschikt voor alle soorten vloeren - zowel tegels, laminaat als parket. Dankzij de spin-stop functie kan de vochtigheidsgraad in de mopkop individueel worden aangepast. Dus ook het wissen van kwetsbare vloeren is met de mop geen probleem.
Is de dweilsteel in hoogte verstelbaar?
Om zo rugvriendelijk mogelijk te kunnen werken is de mop voorzien van een steel die in lengte verstelbaar is van 109 tot 140 cm. Zo kan iedereen in een handomdraai de voor hem of haar juiste werkhoogte instellen.

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou