Comfort spraymop Easy Spray XL

Artikelnummer: 56690

€ 43,99€ 54,99Laagste prijs de afgelopen 30 dagen:

€ 54,99
Laagste prijs de afgelopen 30 dagen
-20%

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Snel en eenvoudig dweilen - met de Easy Spray XL comfort spraymop

De Leifheit spraymop is bijzonder handig dankzij de spraytank op de steel. De afneembare tank kan eenvoudig worden gevuld met water, zelfgemengd schoonmaakmiddel of kant-en-klaar schoonmaakmiddel van Leifheit!

De voordelen op een rij

Wisbreedte
42 cm
Te combineren met
Leifheit reinigingsmiddelen

De voordelen

tile

Snel en simpel

Comfort-spraywisser Easy Spray XL is perfect voor snel en gemakkelijk even tussendoor schoonmaken, bijvoorbeeld verwijderen van koffievlekken of afdrukken van hondenpoten.

tile

Navulbare fles

De fles voor het reinigingsmiddel is heel eenvoudig te vullen: met water, een zelf gemengde reinigingsvloeistof of de gebruiksklare Leifheit reinigingsmiddelen voor diverse vloertypen.

tile

Fles eenvoudig insteken

De zelf gevulde of kant-en-klaar gekochte fles eenvoudig insteken in de vloerwisser en de comfort-spraywisser is startklaar.

tile

Nevelfijne, exacte dosering

De spuitmond is speciaal ontwikkeld voor een nevelfijne, exacte dosering. Daardoor is de spraywisser ook geschikt voor parket en laminaat.

Meer informatie

De vloeren eenvoudig en snel tussentijds reinigen? De Comfort spraymop Easy Spray XL van Leifheit maakt dit mogelijk. Wie deze Leifheit vloerwisser koopt, kan zonder emmer schoonmaken. Dit is mogelijk dankzij het handige (650ml) sproeireservoir die op de steel van de vloerwisser is gemonteerd. Het reservoir van de spraymop is afneembaar en eenvoudig bij te vullen - bijvoorbeeld met water, een zelfreinigende oplossing of de kant-en-klare reinigingsmiddelen van Leifheit. Omdat de sproeier van de vloerwisser met sprayfunctie een nevelvochtigheid en een exacte dosering mogelijk maakt, is deze ook geschikt voor gevoelige oppervlakken zoals parket of laminaat. De 2-vezelige microduo dweil van de Leifheit spraymop verwijdert gemakkelijk vuil, met behulp van zijn speciale haren en de handige microvezels zorgen voor vuilopname in een handomdraai. De dweilhoes mag uiteraard in de wasmachine worden gewassen op 60 °C. Een snelle reiniging, zelfs op grote oppervlakken, is mogelijk dankzij de wisserbreedte van 42 cm. Met behulp van het 360° flexibel beweeglijke scharnier kan de Easy Spray XL comfort spraymop van Leifheit eenvoudig in vlakke kanteling worden gebruikt. Zo wordt elke hoek in een handomdraai schoon, zelfs de moeilijkbereikbare plekken onder o.a. banken, stoelen en tafels.
  • Vloerwisser met sproeireservoir op steel voor comfortabel afvegen zonder emmer
  • De verwijderbare tank van de spraymop kan gemakkelijk worden bijgevuld
  • De tank kan worden gevuld met water, een zelfreinigende oplossing of een kant-en-klaar reinigingsmiddel van Leifheit.
  • De Leifheit spraymop is ook geschikt voor gevoelige vloeren, omdat de sprayfunctie een exacte dosering mogelijk maakt
  • 2-vezelige microduo dweildoek verwijdert en absorbeert gemakkelijk vuil
  • De Leifheit spraymop is ook geschikt voor grotere oppervlakken dankzij de wisserbreedte van 42 cm
  • De vloerwisser met sprayfunctie is voorzien van een flexibel 360° draaibaar scharnier kan in een vlakke hoek worden geplaatst
  • Waterreservoir met een inhoud van 650 ml
  • De wisserhoes is wasbaar in de wasmachine op 60 °C

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen