Comfort spraymop Easy Spray XL

€ 54,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:56690

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Meer informatie

De vloeren eenvoudig en snel tussentijds reinigen? De Comfort spraymop Easy Spray XL van Leifheit maakt dit mogelijk. Wie deze Leifheit vloerwisser koopt, kan zonder emmer schoonmaken. Dit is mogelijk dankzij het handige (650ml) sproeireservoir die op de steel van de vloerwisser is gemonteerd. Het reservoir van de spraymop is afneembaar en eenvoudig bij te vullen - bijvoorbeeld met water, een zelfreinigende oplossing of de kant-en-klare reinigingsmiddelen van Leifheit. Omdat de sproeier van de vloerwisser met sprayfunctie een nevelvochtigheid en een exacte dosering mogelijk maakt, is deze ook geschikt voor gevoelige oppervlakken zoals parket of laminaat. De 2-vezelige microduo dweil van de Leifheit spraymop verwijdert gemakkelijk vuil, met behulp van zijn speciale haren en de handige microvezels zorgen voor vuilopname in een handomdraai. De dweilhoes mag uiteraard in de wasmachine worden gewassen op 60 °C. Een snelle reiniging, zelfs op grote oppervlakken, is mogelijk dankzij de wisserbreedte van 42 cm. Met behulp van het 360° flexibel beweeglijke scharnier kan de Easy Spray XL comfort spraymop van Leifheit eenvoudig in vlakke kanteling worden gebruikt. Zo wordt elke hoek in een handomdraai schoon, zelfs de moeilijkbereikbare plekken onder o.a. banken, stoelen en tafels.
  • Vloerwisser met sproeireservoir op steel voor comfortabel afvegen zonder emmer
  • De verwijderbare tank van de spraymop kan gemakkelijk worden bijgevuld
  • De tank kan worden gevuld met water, een zelfreinigende oplossing of een kant-en-klaar reinigingsmiddel van Leifheit.
  • De Leifheit spraymop is ook geschikt voor gevoelige vloeren, omdat de sprayfunctie een exacte dosering mogelijk maakt
  • 2-vezelige microduo dweildoek verwijdert en absorbeert gemakkelijk vuil
  • De Leifheit spraymop is ook geschikt voor grotere oppervlakken dankzij de wisserbreedte van 42 cm
  • De vloerwisser met sprayfunctie is voorzien van een flexibel 360° draaibaar scharnier kan in een vlakke hoek worden geplaatst
  • Waterreservoir met een inhoud van 650 ml
  • De wisserhoes is wasbaar in de wasmachine op 60 °C

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Misschien ook interessant voor jou

Beoordelingen