Profi vloerwisser XL compleet compact systeem micro duo

Artikelnummer: 55092

€ 74,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Vloerwissen zonder bukken met de compacte pers-set

De set bestaat uit pers Profi Compact voor het uitwringen van de vloerdoek en de bijpassende vloerwisser Profi XL. Handige producten om efficiënt de vloer te dweilen, zonder bukken en zonder vies water aan je handen.

De voordelen op een rij

Inhoud
8 L
Wisbreedte
42 cm
Wisserovertrek
microduo

De voordelen

tile

Verwijdert tot 99 % van de virussen en bacteriën*

*Getest op het gemodificeerde Vaccinia-Ankara-virus en de Staphylococcus aureus-bacterie met de Micro Duo wisser en water (watertemperatuur 35° C)

tile

Eenvoudig in de pers te leggen

De vloerdoek van de bijpassende vloerwisser maak je heel eenvoudig los met je voet. Aansluitend laat je de vloerdoek harmonica-gewijs in de pers zakken.

tile

Uitwringen zonder bukken

Met de vloerwisser bedien je heel gemakkelijk de pers en de vloerdoek wordt drooggeperst. Zonder bukken en zonder vies water aan je handen.

tile

Zeker zo droog als handgewrongen

In de pers wordt het water uit de vloerdoek geperst.

Meer informatie

Moeiteloos de perfecte dweil-vochtigheid: zonder bukken en vuile handen. Dat kan, dankzij het innovatieve dweilsysteem van Leifheit! Wie deze vloerwisser-set aanschaft profiteert van schoonmaak comfort. De Set dweilpers Profi Compact met vloerwisser bestaat uit: de professionele dweilpers Profi Compact en de vloerwisser Profi XL micro duo met 3-delige dweilstok. De overtrek kan tot 400 keer in de machine worden gewassen op 60°C zonder zijn reinigende werking te verliezen. Dankzij de persbevestiging kan de dweildoek eenvoudig met de voetbediening worden uitgewrongen. Het water wordt uit de dweil geperst met behulp van de drukkende persklauwen, deze zijn te bedienen dankzij het handige pedaal. Bukken is hierdoor niet meer nodig en bovendien komen de handen niet meer in contact met het vuile water. Daarnaast is het uitwringmechanisme moeiteloos en met weinig kracht te besturen. De dweildoek van de Leifheit vloerwisser kan met de voet worden ontgrendeld. Zo kan op eenvoudige wijze de dweildoek worden gewassen en uitgewrongen. De vloerwisser is daarnaast voorzien van een vlak en flexibel scharnier. Deze zorgt voor een gemakkelijke reiniging zelfs onder moeilijk bereikbare plaatsen. Het 360° draaibare scharnier maakt het dweilen van de vloeren in golvende lijnen mogelijk. Hoeken en plinten worden in één stap schoon gemaakt, dankzij het rondom bedekkende wisserovertrek. De persbevestiging van de emmer is afneembaar. De stevige draagreep zorgt voor gebruiks- en transportgemak.
 • Geen bukken, onhandig wringen of contact van de handen met het vuile water meer dankzij het uitwringsysteem met de pedaal bediening
 • Duurzame vloerwisser overtrek: micro duo kan tot 400 keer gewassen worden in de wasmachine op 60°C.
 • De Set dweilpers Profi Compact met vloerwisser bestaande uit professionele emmer met dweilpers Profi Compact en microvezel vloerwisser Profi XL micro duo met steel
 • Door de persklauwen naar beneden te drukken wordt het water uit het wisserdeksel geperst
 • De dweildoek kan rugvriendelijk van de Leifheit vloerwisser worden ontgrendeld met een voetklik
 • Verwijderbare persbevestiging kan worden opgeborgen om ruimte te besparen
 • Leifheit dweil met 360° draaibaar scharnier voor moeiteloze reiniging in golvende lijnen
 • Vloerplaat met vlak buigbaar scharnier bereikt gemakkelijk moeilijk bereikbare plaatsen
 • Rondom wisserovertrek reinigt plinten en hoeken in één stap mee
 • Wisserbreedte van 42 cm

Veel gestelde vragen

Waar moet ik bij de aankoop van een vloerwisser op letten?
Een goede vloerwisser met een goed overtrek neemt veel vuil op. Wie de vloerwisser Profi XL met de compacte pers koopt hoeft tijdens het dweilen niet meer te bukken. Ook blijven de handen schoon en komen niet meer in aanraking met het vieze water. Met de pers kan de overtrek zo droog worden gemaakt dat zelfs kwetsbaar parket perfect wordt gereinigd.
Hoe werkt de uitwringpers?
Badkamer-, keuken- en woonkamervloeren moeten minstens eenmaal per week vochtig worden gedweild en dit kan bijzonder efficiënt worden gedaan met vloerwisser Profi XL en een gecombineerde uitwringpers. De praktische Profi XL compact set van Leifheit bestaat bijvoorbeeld uit de Profi XL-vloerwisser, een 3-delige steel en de Profi Compact-uitwringpers. Met deze laatste kan de overtrek gemakkelijk worden uitgewrongen zonder bukken en handen in het vuile water. Het water wordt uit de overtrek gewrongen door de pers naar beneden te drukken. Dit gaat zonder krachtinspanning.
Voor welke vloeren is de Profi XL vloerwisser met de compacte uitwringpers?

Voor kwetsbare vloeren, bijv. parket, is het raadzaam om bij het schoonmaken een speciale overtrek te gebruiken. Dit extra zachte overtrek van Leifheit, Profi XL super soft, bijvoorbeeld, is uitsluitend gemaakt van polyester, is geweven in een lusvorm en is zacht voor verzegeld parket bij het dweilen. Profi XL overtrekken zijn verkrijgbaar voor verschillende vloeren, ze zijn allemaal compatibel met de Profi Compact pers:

 • De allrounder micro duo voor alle gladde vloeren is gemaakt van 75% polyester en 25% polyamide
 • Katoen plus overtrek reinigt stenen en keramische tegels
 • Mopovertrek superzacht van 100% polyester maakt parket en laminaat schoon
 • Hoe verzorg ik mijn compacte uitwringpers?
  Er is weinig moeite nodig om de uitwringpers goed te onderhouden. Het enige wat je hoeft te doen is hem na het schoonmaken af te spoelen met schoon water en te drogen. Overigens is het uitwringstuk van de emmer afneembaar en voorzien van een robuuste draaggreep. Zo kan de Profi Compact uitwringpers met vloermop na gebruik ruimtebesparend worden opgeborgen.

  Garantie

  3 jaar fabrieksgarantie

  Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

  Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


  info.nl@leifheit.com

  Beoordelingen

  Misschien ook interessant voor jou