Profi vloerwisser XL compleet systeem met wieltjes micro duo

Artikelnummer: 55096

€ 89,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Mobiel vloerwissen, zonder bukken

De set bestaat uit pers Profi XL met wielen en de bijpassende vloerwisser Profi XL. Handige producten om efficiënt de vloer te dweilen, zonder bukken en zonder vies water aan je handen.

De voordelen op een rij

Inhoud
8 L
Wisbreedte
42 cm
Wisserovertrek
microduo

De voordelen

tile

Verwijdert tot 99 % van de virussen en bacteriën*

*Getest op het gemodificeerde Vaccinia-Ankara-virus en de Staphylococcus aureus-bacterie met de Micro Duo wisser en water (watertemperatuur 35° C)

tile

Vloerdoek gemakkelijk in de pers te leggen

De vloerdoek laat je heel gemakkelijk harmonica-gewijs in de pers zakken.

tile

Uitwringen met de voethendel

Uitpersen van de vloerdoek zonder bukken en zonder vies water aan je handen – simpel door met je voet op de hendel te drukken.

tile

Vloerdoek comfortabel losmaken

De vloerdoek kun je comfortabel losmaken door de hendel te bedienen met de voet.

Meer informatie

Geen handen meer in vuil water. Met de Leifheit set mopdoekpers met wieltjes, bestaande uit de emmer Profi met persopzet en de vloermop Profi micro duo, is poetsen met droge handen en zonder bukken mogelijk. En zo eenvoudig werkt het: De mopdoek met de voetbediening van de beugel loshalen en in de pers leggen, vervolgens met een voetklik en zonder krachtinspanning de pers bedienen, klaar. De mopdoek is net zo droog als uitgewrongen met de hand. De vloer kan nu gedroogd worden. De in de set meegeleverde vloermop Profi micro duo zorgt voor grondige reinheid op alle vloeren. Zijn 2-vezel-mopdoek reikt met rijen zeer fijne, licht verhoogde borstelharen tot in de kleine voegen en verwijdert zo ook grondig en tot in de poriën hardnekkig vuil. De overtrek kan tot 400 keer in de machine worden gewassen op 60°C zonder zijn reinigende werking te verliezen. Met zijn werkelijke mopbreedte van 42 cm bespaart deze veel werkstappen en waardevolle tijd. Het geniale, beweeglijke 360°-scharnier maakt effectief reinigen met slingerbeweging mogelijk en omcirkelt tafel- en kastpoten. Voor iedereen, die de mopdoekpers lievert verrolt in plaats van draagt, zijn er twee soepele wielen direct aan de onderzijde van de emmer aangebracht. Wordt verzonden met steekhandvat.
 • Set bestaande uit mopdoekpers Profi met wieltjes en vloermop Profi micro duo met steekhandvat.
 • Duurzame vloerwisser overtrek: micro duo kan tot 400 keer gewassen worden in de wasmachine op 60°C.
 • Met persopzet, die zich zonder krachtinspanning met een voetklik laat bedienen
 • Maakt reinigen zonder bukken of de handen in vuil water mogelijk
 • Incl. geïntegreerde wielen voor bijzonder licht vervoeren
 • Vloermop met vlak gehoekt 360°-draaischarnier en krachtig reinigende 2-vezel-mopdoek voor alle vloeren
 • Mopbreedte 42 cm

Documenten

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een uitwringpers met wielen?

Als je op zoek bent naar een compleet dweilsysteem zul je blij worden met de Profi XL uitwringpers met wielen, de micro duo vloerwisser en de 3-delige steel van Leifheit. Dit zijn de voordelen:

 • Het uitpersen van het water met behulp van de efficiënte pers bespaart vervelend bukken.
 • Het ontgrendelen van de bodemplaat voor het uitwassen en uitknijpen van de overtrek gebeurt met de voet.
 • Geïntegreerde wielen maken het transport van de emmer gemakkelijk.
 • 360° draaikoppeling maakt wissen in slingerbeweging mogelijk.
 • De allround wisserovertrek reinigt tegelijkertijd hoeken en plinten.
 • Hoe werkt een Profi XL pers met wielen?
  De mobiele oplossing voor het snel reinigen van grote vloeroppervlakken is bijvoorbeeld de Leifheit Profi XL uitwringpers met wielen en de bijbehorende vloermop inclusief 3-delige steel. De Profi XL- uitwringpers bevat een compacte emmer met een inhoud van acht liter en een pers die gemakkelijk en comfortabel met de voet kan worden bediend. Twee geïntegreerde wielen aan de onderkant van de emmer zorgen voor een gemakkelijk transport, zodat deze comfortabel naar de plaats van gebruik rolt. De bijpassende Profi XL vloermop met een mopbreedte van 42 cm met draaischarnier en de handige voetbediening voor het verwisselen van de overtrek maken deze Leifheit dweilset tot de perfecte partner als het gaat om vloeronderhoud.
  Redt de Profi XL uitwringpers met de vloerwisser jouw rug?
  Wie een Profi XL uitwringpers bezit, kan blij zijn. Want het voortdurend bukken om de mop uit te wringen wordt volledig overbodig. Ook uw handen worden gespaard en hoeven niet in het vuile water gedompeld te worden. Dankzij het ingenieuze systeem van de Leifheit Profi XL uitwringpers kunnen de wisserovertrekken probleemloos worden uitwrongen met behulp van een voethendel. Dit maakt het huishouden eenvoudiger.
  Hoe schoon dweilt een Leifheit Profi XL vloerwisser set?
  Een Profi XL vloerwisser met bijpassende pers is ideaal voor het snel en comfortabel nat reinigen van alle soorten vloeren, inclusief laminaat en parket. Met de aanbevolen Leifheit power cleaner is een bijna kiemvrije reiniging gegarandeerd, omdat de meeste virussen en bacteriën met 99,99%* worden geëlimineerd. Schoonmaken is dus niet alleen handig om te doen, maar zorgt ook voor duurzame hygiëne in elk huishouden. * Getest op gemodificeerd vacciniavirus Ankara en Staphylococcus aureus bacteriën met Micro Duo deksel en water (watertemperatuur 35˚C).

  Garantie

  3 jaar fabrieksgarantie

  Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

  Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


  info.nl@leifheit.com

   

  Beoordelingen

  Misschien ook interessant voor jou