NIEUW

Vloerwisser Profi XL micro duo + gratis static doek

Artikelnummer: 55170

€ 42,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Stof wissen en vloer reinigen in één met de vloerwisser Profi XL micro duo + duster static van Leifheit

2 in 1 – met de duster static blijft er geen vuiltje achter, dankzij de micro duo wisserovertrekken wordt ook hardnekkig vuil niet ontzien.

De voordelen op een rij

Vloerdoek
42 cm
Vloerdoek
micro duo
Stofdoek
duster static
Soorten vloeren
alle

De voordelen

tile
tile
tile
tile

Meer informatie

De Profi XL micro duo + duster static is een goede aankoop voor wie niet alleen grondig hygiënisch, maar ook duurzaam de vloer wil reinigen. Met de duster static stoffen hoes worden zelfs vervelende haren van huisdieren verwijderd en na elk succesvol gebruik is deze hoes wasbaar tot 100x op 40°C. Met de Leifheit wisserovertrek van microvezels wordt vervolgens ook hardnekkig vuil moeiteloos verwijderd van alle soorten vloeren, zoals laminaat en tegels. Deze overtrek is wasbaar tot 400x op 60°C zonder zijn reinigingskracht te verliezen, bespaart geld en beschermt het milieu. De 3-delige staalen steel van de Leifheit vloerwisser Profi XL micro duo + duster static maakt het schoonmaken van vloeren aangenamer dan ooit.
  • De 2-vezel-wisserovertrek micro duo verwijdert hardnekkig vuil en tot 99 % van de virussen en bacteriën (getest met gemodificeerd vacciniavirus Ankara en Staphylococcus aureus-bacterie met Micro Duo-overtrek en water (watertemperatuur 35˚C))
  • Duurzame overtrekken: mopovertrek micro duo tot 400x wasbaar op 60° C, stofovertrek duster static tot 100x op 40° C wasbaar
  • Duster static gratis bij de vloermop Profi XL micro duo
  • De Leifheit stofovertrek duster static verwijdert stof, vuil en dierenharen.
  • Wissen in golvende lijnen mogelijk dankzij 360°-cardancharnier
  • Leifheit dweil Profi XL micro duo + duster static met 42 cm wisbreedte voor grote oppervlakken
  • Stabiele 3-delige stalen steel met draaivergrendeling en werklengte van 146 cm
  • Geen natte handen of lastig bukken: de wisserovertrek kan met de optionele Profi XL-persen met één klik worden uitgewrongen

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

 

Beoordelingen