trechter

€ 6,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:36500

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Trechter kopen en jampotten schoon vullen

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

Om bij het vullen van jam, marmelade of confituren niets meer te verspillen, is bij Leifheit een handige trechter met handvat te koop. Hiermee komen de zelfgemaakte lekkernijen ook echt in de glazen terecht – helemaal zonder knoeien. Zo blijft de keuken schoon. Want de witte vultrechter is gemaakt van kunststof en heeft een grote opening – ideaal voor marmelade met grovere stukken. Dat heeft het voordeel, dat de jamtrechter niet verstopt raakt. De plastic trechter is geschikt voor alle inmaakglazen van Leifheit – zowel weckpotten met beugelsluiting, stortglazen als jampotten. Gewoon de kunststof trechter op het glas zetten en vullen met jam.
  • Passend voor Leifheit inmaakglazen (0,5/0,75/1,0 L), weckpotten met beugelsluiting (255/370/1140 ml) en het stortglas 235 ml
  • Met grote opening, zodat de vierkante trechter niet verstopt
  • Maakt het vullen makkelijker en voorkomt geknoei – voor een schone keuken

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen