Strijkplank Air Active M

Artikelnummer: 76145

€ 199,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Een perfect strijkresultaat - met de Air Active M strijkplank

De Leifheit strijkplank laat geen vervelende kreuken of vlekken achter dankzij de opblaasfunctie, plus de zuigfunctie fixeert het wasgoed op zijn plaats en zorgt zo voor een snelle vezelpenetratie van de stoom, die door de zuigfunctie wordt afgevoerd. De strijkplank heeft een strijkoppervlak van 118 cm en is in hoogte verstelbaar van 75 cm tot 100 cm!

De voordelen op een rij

Maten ingeklapt
165,3 x 46,2 x 15 cm
Strijkvlak
118 x 38 cm
In hoogte verstelbaar
75-100 cm
Gewicht
7,79 kg

Meer informatie

Met deze actieve strijktafel zorg je dubbel zo snel voor perfect gestreken was. De optimale aanvulling bij alle stoomgeneratoren en stoomstrijkijzers. Met opblaasbaar strijkvlak, aanzuig- en afzuigfunctie, voor kreukbescherming waar je lang plezier van hebt. Alle actieve functies zijn heel gemakkelijk te bedienen met de handige knoppen. De aanzuig- en afzuigfunctie fixeert de was op de strijktafel en zorgt ervoor dat de stoom optimaal doordringt in de vezels. Overtollige stoom wordt aan de onderkant van de strijkplank afgevoerd. Direct gladde, kastdroge was die bovendien lang kreukvrij blijft. De opblaasfunctie zorgt voor prima strijkresultaten zonder doordrukplekken van naden en knopen en zonder valse vouwen. Superlicht strijken als op een luchtkussen – ook heel geschikt voor de fijne was. Het strijkijzer zweeft als het ware boven het strijkgoed. De Leifheit actieve strijktafel Air Active M heeft een handig plateau van 31 x 28 cm. Daarop kun je een stoomgenerator veilig neerzetten. De strijkplank is voorzien van een stopcontact met VDE-keurmerk, snoer en handige snoergeleider. De stoomgenerator steek je gewoon in het stopcontact van de strijkplank, dat is wel zo handig. Het strijkvlak is 118 x 38 cm groot en perfect geschikt voor nog gemakkelijker en lichter strijken van grote en brede stukken wasgoed. Het strijkvlak is gemaakt van hoogwaardig, ultralicht speciaal kunststof (EPP), zodat de strijkplank heel gemakkelijk te dragen is. In hoogte verstelbaar van 75 tot 100 cm, dus je stelt gemakkelijk je ideale werkhoogte in. De plank staat stabiel en stevig op de vier kunststof antislipvoetjes. De voetjes zijn regelbaar, zodat kleine oneffenheden in de vloer geen probleem meer zijn. Kindveilige vergrendeling en transportvergrendeling voor extra veiligheid.
 • Actieve strijktafel voor snel en perfect strijkresultaat met stoomgeneratoren en stoomstrijkijzers.
 • Perfect strijkresultaat zonder valse vouwen, ook bij delicate fijne was
 • De aanzuig- en afzuigfunctie houdt de was strak op zijn plek, zorgt voor snel doordringen van de stoom en voert overtollige stoom af
 • Extragroot, ergonomisch lager geplaatst plateau (31 x 28 cm) voor veilig neerzetten van alle gangbare stoomgeneratoren.
 • 118 x 38 cm groot strijkvlak, voor nog sneller en gemakkelijker strijken van grote en brede stukken wasgoed
 • Inclusief VDE-stopcontact, netsnoer en snoergeleider voor prettig strijken zonder in de weg zittend strijkijzersnoer
 • De actieve functies zijn gemakkelijk te bedienen met de knoppen op de strijkplank
 • Strijkvlak van ultralicht speciaal kunststof, dus gemakkelijk te dragen
 • In hoogte verstelbaar (75-100 cm) voor optimale werkhoogte
 • Staat stabiel en veilig op vier regelbare kunststof antislipvoetjes
 • Extra veilig: met kinderveilige vergrendeling en transportvergrendeling

Sets & Accessoires

Documenten

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou