Droogrek Pegasus 180 Solid Plus

€ 46,74Voordat: € 54,99-15%

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:81510

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Het Pegasus 180 Solid Plus staande droogrek van Leifheit is in een handomdraai uitgeklapt en ook weer ingeklapt en opgeborgen.

Het model heeft parallel staande poten die zorgen voor een goede stabiliteit op een vlakke ondergrond. Hierdoor is dit Leifheit droogrek perfect voor zowel binnen- als buitenshuis. Om het uitklapbare droogrek tegen roest te beschermen is deze voorzien van een speciale poedercoating.

Meer informatie

Het maakt niet uit of het gaat om grote of kleine stukken wasgoed: het Leifheit Pegasus 180 Solid Plus staand droogrek biedt de oplossing. Zowel badhanddoeken als kledingstukken vinden eenvoudig plaats om te drogen. Dankzij de 18 meter drooglengte is er plaats voor maximaal twee wasmachineladingen wasgoed. De uitklapbare vleugels zorgen voor eenvoudig ophangen van lange stukken wasgoed, zonder dat dit op de grond hangt. Twee kleine onderdelenhouders zorgen ervoor dat bijvoorbeeld sokken volledig zonder wasknijpers kunnen worden gedroogd. Wanneer de wasknijpers dan toch nodig zijn, zijn ze snel bij de hand dankzij de bijgeleverde wasknijperzak. Wie dit staand droogrek koopt, kiest voor de vertrouwde Leifheit kwaliteit: de parallelle poten van het uitklapbare droogrek zorgen voor de nodige stabiliteit. Beschermende plastic voeten maken het geschikt voor gebruik binnen en buiten. Het model kan ruimtebesparend worden opgeborgen en is daarom eenvoudig te verplaatsen in huis, de tuin of op het balkon. In uitgeklapte toestand is het Leifheit wasrek 87 x 157 x 66 cm.
  • Parallelle poten zorgen ervoor dat het staand droogrek zowel binnen als buiten stevig en veilig staat
  • 105 cm hoge vleugels bieden ruimte voor lange stukken wasgoed
  • Inklapbaar voor ruimtebesparende opslag
  • Inclusief twee klein-wasgoed-houders voor het gemakkelijk ophangen van sokken of slipjes zonder wasknijpers
  • Inclusief wasknijperzakje zodat wasknijpers altijd snel bij de hand zijn gepakt
  • 18 meter drooglengte biedt plaats aan twee wasmachineladingen
  • Uitgeklapte afmetingen: 87 x 157 x 66 cm

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen