Uitperszeef schoonmaakemmer Combi Mop

Artikelnummer: 52002

€ 3,49

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Maakt staand uitwringen mogelijk - de uitwringzeef voor de Combi Mop schoonmaakemmer

Met de Leifheit zeef kun je uitwringen zonder dat je handen in contact komen met het vuile water.

De voordelen op een rij

Te combineren met
Combi M Emmer

Meer informatie

De vloerwisser comfortabel staand uitwringen, zonder moeizaam bukken of contact van de handen met het vuile water? Geen probleem: bij Leifheit is de uitperszeef voor de schoonmaakemmer Combi Mop te koop, waarmee dit comfort bij het schoonmaken van de vloer wordt geleverd. Want de praktische uitwringzeef wordt eenvoudig op de poetsemmer Combi gezet en vastgeklikt. Vervolgens kan de wisser staand worden uitgewrongen. Dat maakt het dweilen van de vloer niet alleen comfortabeler, het bespaart ook tijd. Want met behulp van de zeef in de poetsemmer kan de dweil zonder veel kracht snel worden uitgewrongen.
  • Praktisch uitwring opzetstuk voor de schoonmaakemmer Combi Mop van Leifheit maakt staand uitwringen zonder contact van de handen met het vuile water mogelijk
  • Eenvoudige bediening van de Leifheit dweilpers: op de schoonmaakemmer zetten, vastklikken en klaar

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen