Zeef voor de emmer Combi M/XL van Leifheit kopen

De voordelen op een rij

Te combineren met
Combi M/XL Emmer<br />Vloerwisser Combi M/XL

Meer informatie

Wie de praktische zeef voor de Combi M of XL emmer van Leifheit bestelt, kan de vloeren gemakkelijk reinigen zonder dat de handen in contact komen met het vuile water. De wisserovertrek van de dweil wordt eenvoudig en comfortabel in de uitwringzeef, die met de Combi M/XL schoonmaakemmer kan worden gecombineerd, uitgeperst - en dat zonder hinderlijk bukken. Met deze zeef voor de emmer Combi M/XL moet slechts de dweil worden losgeklikt, vervolgens moet deze in de zeef worden geplaatst, om deze dan met de steel van de dweil naar beneden te drukken. Het uitwringsysteem voor de Combi M/XL emmer van Leifheit overtuigt vooral door zijn gebruiksgemak. De perszeef hoeft alleen maar op de reinigingsemmer te worden geplaatst - en de zeef Combi M/XL klikt vast.
  • De zeef Combi M/XL kan worden gecombineerd met de Combi M of XL emmers en maakt het mogelijk de Combi M/XL dweil in een handomdraai uit te knijpen
  • Het uitpersen van het de wisserovertrek zonder bukken of contact met het vuile water
  • Eenvoudige bediening: plaats de zeef op de emmer en klik hem vast – en de zeef Combi M/XL is klaar voor gebruik

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen