Kookwekker ComfortLine

Artikelnummer: 22600

€ 6,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Nauwkeurige kooktijdinstelling tot op de minuut met de eierwekker

De Leifheit eierwekker biedt niet alleen een grote, gemakkelijk af te lezen minutenschaal, maar ook een handige draaiknop. De eierwekker is instelbaar tot 60 minuten en tot op de minuut nauwkeurig!

De voordelen op een rij

Instelbaar tot
60 min
Batterijen inbegrepen
nee

Meer informatie

Op zoek naar een kookwekker die tot op de minuut nauwkeurig kan worden ingesteld? Dan is de kookwekker van Leifheit ComfortLine de perfecte keuze. Deze keukentimer kan precies worden ingesteld. Hierdoor kunnen gerechten eenvoudig naar de gewenste tijd worden gekookt of gebakken. Of het nu gaat om bakken van smeuïge taarten, heerlijke biefstukken of koken van mals stoofvlees - gerechten slagen gegarandeerd met de ComfortLine kookwekker! De grote en gemakkelijk afleesbare minutenindeling van het keukengerei is bijzonder praktisch. De kunststof timer kan eenvoudig worden ingesteld met behulp van de handige draaiknop. De maximale insteltijd van de Leifheit ComfortLine kookwekker is 60 minuten.
  • Eenvoudige, op de minuut precieze aanpassing van de kooktijd
  • De kookwekker ComfortLine heeft een grote, goed afleesbare minutenschaal
  • De eierwekker is instelbaar tot 60 minuten
  • De kookwekker ComfortLine is voorzien van een handige draaiknop

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou