Puree- en spätzle knijper

Artikelnummer: 03242

€ 44,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

De puree- en spätzle knijper kopen en veelzijdig gebruiken

De voordelen op een rij

Vaatwasserbestendig
ja

Meer informatie

Of het gaat om spätzle, aardappelpuree of andere groentepuree: met de pureeknijper of spätzle knijper van Leifheit kunnen deze gerechten probleemloos worden gemaakt. Het keukenhulpje heeft een sterke constructie: het gegoten zink maakt de pureepers heel sterk en duurzaam. Hij is ideaal geschikt voor eenvoudig maken van een gladde aardappelpuree of lange spätzle. Dankzij de grote opening is hij makkelijk te vullen. Praktische steunhaken zorgen ervoor, dat hij stevig op pannen ligt, zonder te kantelen. Wie de aardappelpers van Leifheit koopt, kan hem veelzijdig gebruiken. Hij is ook zeer geschikt voor moeiteloos maken van spaghetti-ijs, spätzle, vruchtensappen en fruit- en groentepuree. Na het bereiden van de lekkernijen kan hij makkelijk weer worden gereinigd – met de hand of in de vaatwasser. Want de aardappel knijper kan dankzij de uitneembare pen uit elkaar worden gehaald. Zo kunnen restanten heel makkelijk worden verwijderd.
  • Sterke constructie van gegoten zink voor eenvoudig maken van aardappelpuree of lange spätzle
  • Kan dankzij uitneembare pen uit elkaar worden gehaald en is daarom makkelijk te reinigen – in de vaatwasser of met de hand
  • Steunhaken bieden goede houvast zonder kantelen op pannen
  • Makkelijk te vullen, grote opening
  • Veelzijdig inzetbare pureeknijper

Sets & Accessoires

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

 

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou