Professional dweilwagen Duo

Artikelnummer: 59101

€ 149,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Een perfecte basisset voor professionele vloerreiniging - de Professionele Mopkar Duo

De Leifheit mopwagen is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook bijzonder stabiel. De mopwagen heeft twee emmers, één voor schoon water en één voor vuil water. De pers om te knijpen kan zonder veel moeite worden bediend!

De voordelen op een rij

Inhoud
17 L vuil water<br />17 L schoonmaakwater

Meer informatie

Dweilwagen Duo van Leifheit: de basisuitrusting voor professionele en hygiënische vloerreiniging. Het stabiele wagentje heeft plaats voor twee grote emmers: een blauwe voor schoon water en een rode voor vuil water. Beide emmers hebben een inhoud van 17 liter. De afneembare hefboompers levert een duidelijke tijdbesparing op. In deze pers is de vloerdoek gemakkelijk uit te wringen met minimale krachtsinspanning. En als je de afzonderlijk verkrijgbare vloerwissers van Leifheit Professional gebruikt, hoef je niet met je handen in het vuile water. Met zijn 360°-draaibare lichtlopende wielen is de emmerwagen bijzonder mobiel en rondom beweeglijk. Leifheit emmerwagen Duo wordt volledig in Duitsland gemaakt: ontwikkeld, getest en geproduceerd. Op deze kwaliteit geeft Leifheit ...
  • Kwalitatief hoogwaardige en stabiele dweilwagen
  • Twee emmers à 17 liter: blauw voor schoon water, rood voor vuil water
  • Met de hefboompers wring je de vloerdoek perfect uit zonder krachtsinspanning.
  • 4 lichtlopende wielen, 360°draaibaar

Sets & Accessoires

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen