Professional vloerwisser

Artikelnummer: 59103

€ 89,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Snel, eenvoudig en effectief vloeren reinigen - met de professionele vloermop van Leifheit

De Leifheit vloermop heeft een gepatenteerde voetknop waarmee de mopovertrek eenvoudig met de voet kan worden losgemaakt. De telescopische steel is uitschuifbaar van 105 cm tot 175 cm en links en rechts te vergrendelen!

De voordelen op een rij

Wisbreedte
50 cm
Steellengte
105 - 175 cm

Meer informatie

Maakt het reinigen van tegels, stenen vloeren en andere gladde oppervlakken in restaurants, medische praktijken en winkels sneller, gemakkelijker en effectiever - de Professional vloerwisser van Leifheit. Wie deze professionele vloerwisser van Leifheit koopt, profiteert van de gepatenteerde voetschakelaar. Dit maakt het mogelijk om de dweildoek van de Leifheit Professional dweil los te maken zonder voorover te buigen. De bevestigingsband zorgt ervoor dat de wisserafdekking achteraf kan worden uitgewrongen in de apart verkrijgbare hendelpers - volledig zonder het contact van handen en het vuile water. De Professional vloerwisser van Leifheit is uitgerust met een 360° draaibaar scharnier. Deze zorgt voor een eenvoudige en grondige reiniging ook op moeilijk bereikbare plaatsen onder meubels, trappen en hoeken. De telescopische dweilstok van de brede vloerwisser kan worden verlengd van 105 cm tot 175 cm en kan rechts/links worden vergrendeld. Zo kan iedereen zijn individuele werkhoogte instellen. De antislipdop op de steel is bijzonder praktisch, deze voorkomt dat de Leifheit vloerwisser omvalt bij het leunen tegen de muur.
  • De Professional vloerwisser maakt het dweilen gemakkelijker, sneller en effectiever in kleine bedrijven
  • De wisserovertrek kan zonder bukken worden losgemaakt met het gepatenteerde voetpedaal
  • Bevestigingsriem maakt het mogelijk om de wisserhoes uit te drukken in de apart verkrijgbare hendelpers
  • Professional vloerwisser met 360° flexibel, draaibaar scharnier maakt flexibel dweilen mogelijk, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen
  • De telescopische handgreep van de Professional vloerwisser kan links/rechts worden vergrendeld en verlengd van 105 cm tot 175 cm
  • Antislipbescherming op de dweilstok voorkomt dat de stok omvalt wanneer deze leunt tegen de muur

Sets & Accessoires

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen