Raamwisser Window & Frame Cleaner S

Artikelnummer: 51127

€ 15,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Krachtige raamreiniging met de raamwisser Window en frame leaner met rondom overtrek

De raamwisser Window en Frame Cleaner reinigt tegelijkertijd het kozijn en glas met zijn absorberende en reinigende microvezel overtrek. De rubberen lip reinigt de ruit zonder strepen achter te laten.

De voordelen op een rij

Wisbreedte
21 cm
Wisserovertrek
microduo

Meer informatie

Absorberend, reinigt sterk en is van hoge kwaliteit - de raamwisser Window & Frame Cleaner S van Leifheit overtuigt door zijn functionaliteit. Wie deze raamreiniger koopt, kan er gemakkelijk de ramen, hoeken en kozijnen mee schoonmaken en het als raamwisser gebruiken. De raamtrekker is namelijk voorzien van een rondom bedekkende microvezel-wisserovertrek, die bijzonder absorberend en reinigend is. Dit reinigt de raamkozijnen direct in één stap bij het wassen van de ramen. Bovendien is de handraamwisser uitgerust met een rubberen lip van hoge kwaliteit om ze streeploos te kunnen uitwissen. Het beweegbare wissergewricht van de Leifheit raamwisser maakt het reinigen in golvende-lijnen mogelijk. Bovendien kan de wisser in drie trappen worden versteld, zodat altijd in de optimale hoek kan worden schoon gemaakt. De raamwisser Window & Frame Cleaner S van Leifheit heeft een wisbreedte van 20 cm en is uitgerust met de Click-System aansluiting. Dit maakt het mogelijk de raamwisser Window & Frame Cleaner S te combineren met andere handgrepen uit de serie om zelfs hoge plaatsen te kunnen schoonmaken.
  • Sterk absorberende en reinigbare microvezel wisserovertrek rondom reinigt ramen, kozijnen en hoeken in één stap
  • De raamwisser Window & Frame Cleaner S garandeert een reiniging zonder strepen dankzij de hoogwaardige rubberen lip
  • Met de raamwisser kunnen er drie bewerkingen tegelijk worden uitgevoerd: schoonmaken van ramen, hoeken en kozijnen en schoon trekken van de ramen
  • De raamwisser Window & Frame Cleaner S kan worden gecombineerd met Click-System handgrepen van Leifheit om hoge vlekken te reinigen
  • Reiniging in golvende lijnen mogelijk dankzij de flexibele wisser
  • Raamwisser Window & Frame Cleaner S met een wisbreedte van 20 cm

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Video

Beoordelingen