Keukenrasp klein ProLine

€ 16,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:03014

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Scherp en duurzaam: fijne keukenrasp uit de ProLine-serie kopen

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

Citroen, noten, knoflook, kaas en meer kunnen met de keukenrasp uit de ProLine-serie van Leifheit snel en zeer eenvoudig worden fijngemaakt. Want hij is uitgerust met een extreem scherp en duurzaam raspoppervlak om zeer precies te raspen. Wie de multirasp koopt, snijdt de levensmiddelen echt en zorgt er zo voor dat de aroma's van het voedsel behouden blijven. Met gangbare raspen worden de producten slechts afgescheurd. Het raspoppervlak is naar binnen gebogen voor een stevige houvast tijdens het raspen. Na het werk mag de kleine Leifheit rasp uit de ProLine-serie in de vaatwasser. Daar wordt hij snel weer hygiënisch schoon.
  • Universele rasp met extra scherp, duurzaam raspoppervlak voor het precies snijden van levensmiddelen als fruit, groente en nootmuskaat
  • Naar binnen gewelfd raspoppervlak voorkomt wegglijden
  • Vaatwasserbestendig model

Garantie

5 jaar garantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen