Keukenrasp ComfortLine

Artikelnummer:22138

De voordelen op een rij

Verwisselbaar inzetstuk
FijnGrofKroonrasp-inzetstukSchijfjes-inzetstuk
Geschikt voor
SchavenRaspenFijnsnijdenSnijden
Restanthouder
ja

Meer informatie

Met dit multitalent kunnen groenten en fruit in een handomdraai worden gesneden. Wie de keukenrasp van de ComfortLine bij Leifheit koopt, heeft de keuze uit vier verschillende inzetstukken die naar believen kunnen worden afgewisseld. De universele rasp kan daarom worden gebruikt als een fijne en grove kaas- of groenterasp. De keukenrasp ComfortLine is ook geschikt voor het raspen van aardappelen en is voorzien van een verwisselbare snij-inzet. Deze ComfortLine keukenrasp snijdt komkommers, wortelen en dergelijke in een handomdraai. Daarbij is de restjeshouder bijzonder praktisch, deze maakt het mogelijk om letselvrij te werken met de Leifheit keukenrasp. Als de inzetstukken niet nodig zijn voor het snijden, het fijnmalen of het raspen, kunnen ze worden opgeborgen in de ComfortLine keukenrasp. Eindeloos zoeken behoort hierdoor tot het verleden.
  • ComfortLine keukenrasp vier verwisselbare inzetstukken: aardappelrasp, verwisselbare snij-inzet, grote en fijne groenterasp
  • Inzetstukken kunnen netjes in de keukenrasp worden opgeborgen
  • Letselvrij werken met de ComfortLine keukenrasp dankzij de restjeshouder

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen