Vervangingspad Picobello M super soft

Artikelnummer: 56608

€ 9,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Uitzonderlijk schone vloeren met de Picobello M superzachte vervangingspad

De Leifheit vervangingspad is geschikt voor de Picobello M dweil en heeft dankzij de speciale vezelsamenstelling een minimale wateropname om zeer gevoelige vloeren schoon te maken. De pad is wasbaar op 40°C en heeft een breedte van 33 cm!

De voordelen op een rij

Wisbreedte
33 cm
Vezeltype
Supersoft
Wisserovertrek wasbaar op
60°C

Meer informatie

Vloeren zoals laminaat, parket of kurk vereisen speciale aandacht bij het reinigen. De dweildoek Picobello M super soft is ideaal om deze gevoelige vloeren zorgeloos te kunnen dweilen. De Leifheit dweil overtuigt door zijn minimale waterabsorptie en is daarom de perfecte reinigingsoplossing voor zeer gevoelige vloeren. De dweildoek dweilt de vloeren in huis vlekkeloos en streeploos schoon. De dweildoek Picobello M super soft bestaat uit een speciale vezels, die betrouwbaar vuil verwijderen. Wie de dweildoek Picobello M super soft van Leifheit koopt, kan deze gebruiken als vervangende vloerwisserpad voor de Leifheit vloerwisser Picobello M. Met zijn breedte van 33 cm past de wisserpad perfect op de Leifheit vloerwisser. De dweildoek kan daarnaast in de wasmachine worden gewassen op 40 °C. Zo wordt de dweildoek weer hygiënisch schoon zonder dat het zijn reinigingskracht verliest.
  • De dweildoek is geschikt voor de Leifheit Picobello M vloerwisser
  • Speciale vezelsamenstelling garandeert een minimale wateropname en is hierdoor geschikt voor het schoonmaken van zeer gevoelige vloeren
  • Leifheit dweildoek Picobello M super soft is wasbaar op 40 °C
  • Dweildoek Picobello M super soft met een wisserbreedte van 33 cm

Sets & Accessoires

Beoordelingen