Dressingshaker

Artikelnummer: 03195

€ 14,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Je eigen heerlijke saladedressing is snel en gemakkelijk

De ingrediënten voor de zelfgemaakte saladedressing meng je eenvoudig door elkaar in de dressing shaker. Op de shaker staat een maatverdeling afgedrukt, evenals verschillende recepten voor bijvoorbeeld een yoghurtdressing, een Ceasardressing of een vinaigrette.

De voordelen op een rij

Bijzonderheid
Schaalverdeling
Inclusief
recepten op de shaker
Geschikt voor de vaatwasser
ja

Meer informatie

Dadelijk begint het barbecuefeestje, maar er ontbreekt nog een verfijnde dressing voor de sla? Geen probleem met de hoogwaardige dressingshaker van Leifheit! Wie deze koopt, schaft zich een innovatief product met 300 ml inhoud aan, inclusief hoogwaardig kunststof deksel voor het veilig afsluiten en bewaren van de dressing. De glazen fles is vaatwasserbestendig en voorzien van een schaalverdeling in ml en fl oz. Er zijn ook nuttige schalen voor verschillende recepten op afgedrukt. Zo kunnen de ingrediënten direct in de fles van de salade-dressing-shaker worden afgemeten. Dankzij de antidruppeltuit worden vervelende spatten op het werkblad voorkomen en blijven de handen schoon tijdens het mixen.
  • Dressingshaker voor de bereiding van zelfgemaakte sladressings
  • De praktische antidruppeltuit voorkomt spatten en morsen van de inhoud
  • Nuttige meetschalen in ml en fl oz op de shaker, om direct in de fles af te meten met behulp van de opgedrukte schaalverdelingen voor diverse recepten
  • Glazen fles vaatwasserbestendig
  • Dressingshaker met 300 ml inhoud
  • Deksel van kunststof voor veilig afsluiten, bewaren en meenemen

Sets & Accessoires

Beoordelingen