Voorraaddoos Fresh & Easy koffie

Artikelnummer: 31205

€ 19,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Koffie lucht-, waterdicht en beschermd tegen licht bewaren: de voorraaddoos Fresh & Easy kopen

De voordelen op een rij

Inhoud
1400 ml
Vorm
rond

Meer informatie

Wie graag wil dat koffiebonen hun heerlijke aroma zo lang mogelijk bewaren, kan bij Leifheit de speciale voorraaddoos Fresh & Easy voor koffie kopen. Deze sluit de inhoud niet alleen lucht- en waterdicht af, maar beschermt deze ook tegen licht. Daarom is de bus van Leifheit ideaal voor het bewaren van koffie. De ronde vorm is makkelijk te stapelen en daarom bijzonder praktisch. Zo kan de bewaardoos immers ruimtebesparend in de keuken worden opgeborgen. Met een inhoud van 1.400 ml is de doos voldoende groot voor koffiebonen en wordt orde op het rek gecreëerd. Om de vershouddoos snel en eenvoudig te kunnen openen, is het deksel uitgerust met de beproefde eenhandsbediening.
  • De voorraadbus met gepatenteerde eenhandsbediening kan eenvoudig worden geopend en gesloten
  • In praktische, makkelijk te stapelen, ronde vorm
  • De voorraaddoos Fresh & Easy is ideaal voor koffie, omdat hij lucht- en waterdicht is en bovendien tegen licht beschermt
  • Inhoud bewardoos: 1.400 ml

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou