Voorraaddoos Fresh & Easy koffie

€ 17,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:31205

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Koffie lucht-, waterdicht en beschermd tegen licht bewaren: de voorraaddoos Fresh & Easy kopen

Meer informatie

Wie graag wil dat koffiebonen hun heerlijke aroma zo lang mogelijk bewaren, kan bij Leifheit de speciale voorraaddoos Fresh & Easy voor koffie kopen. Deze sluit de inhoud niet alleen lucht- en waterdicht af, maar beschermt deze ook tegen licht. Daarom is de bus van Leifheit ideaal voor het bewaren van koffie. De ronde vorm is makkelijk te stapelen en daarom bijzonder praktisch. Zo kan de bewaardoos immers ruimtebesparend in de keuken worden opgeborgen. Met een inhoud van 1.400 ml is de doos voldoende groot voor koffiebonen en wordt orde op het rek gecreëerd. Om de vershouddoos snel en eenvoudig te kunnen openen, is het deksel uitgerust met de beproefde eenhandsbediening.
  • De voorraadbus met gepatenteerde eenhandsbediening kan eenvoudig worden geopend en gesloten
  • In praktische, makkelijk te stapelen, ronde vorm
  • De voorraaddoos Fresh & Easy is ideaal voor koffie, omdat hij lucht- en waterdicht is en bovendien tegen licht beschermt
  • Inhoud bewardoos: 1.400 ml

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen