Dweil Set Classic Mop Viscose

Artikelnummer: 56792

€ 17,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Schone vloeren in een handomdraai - met de Classic Mop Viscose mopset

De Leifheit mopset bestaat uit een 3-delige steel, een emmer van 12 liter en een Classic Mop opzetstuk. De mop heeft sterk absorberende viscosevezels, die water en vuil bijzonder goed opnemen!

De voordelen op een rij

Wisbreedte
27 cm
Steellengte
120 cm
Materiaal steel
staal
Wisserovertrek
viscose

De voordelen

tile

Zuigkrachtige viscose stroken

Met zijn sterk absorberende viscose stroken neemt de Classic Mop vuil en water gemakkelijk en grondig op.

tile

Zigzag vloerwissen

De viscose stroken zijn bovendien zeer flexibel. Je kunt zigzag vloerwissen en zo effectief grote oppervlakken schoonmaken.

tile

Vervangbare mopkop

De mopkop is te vervangen. Om de mopkop schoon te maken kun je hem op 60°C wassen in de wasmachine.

Meer informatie

Schone vloeren in een handomdraai dankzij de professionele dweil Set Classic Mop Viscose: zelfs het dweilen van grote oppervlakken of hoeken wordt kinderspel. Met het Leifheit dweilsysteem worden zelfs de meest moeilijk bereikbare hoeken en kieren eenvoudig gereinigd. De flexibele viscosevezels van de vloermop glijden moeiteloos in golvende lijnen over vloeren, rond tafelpoten en andere voorwerpen. Wie de Set Classic Mop Viscose van Leifheit koopt, heeft alles in huis voor het schoonmaken in een handomdraai. Naast de praktische vloermop bevat de set ook een royale 12-liter emmer voor voldoende reinigingsvloeistof. Dweilen was nog nooit zo rugvriendelijk: de dweil Set Classic Mop Viscose heeft een 120 cm lange stalen dweilstok. Dankzij het aan de emmer bevestigde pershulpstuk kan de Leifheit dweil gemakkelijk worden uitgewrongen. Houd het handvat gewoon met het mop uiteinde in het professionele uitwringsysteem en draai het met weinig druk met de klok mee. De viscosestroken worden in een handomdraai droog geperst. De verwisselbare mopdoek kan ook in de wasmachine op 60° worden gewassen. Bijzonder praktisch: de steelhouder in het hengsel, waarin je de vloerwisser kunt vastzetten.
  • Het praktische, complete mopsysteem Set Classic Mop Viscose bevat alles wat je nodig hebt voor het schoonmaken van de vloeren in huis: klassieke Mop Viscose met 3-delige handgreep, 12-liter emmer en Classic Mop bevestiging
  • Praktisch pershulpstuk inbegrepen voor het reinigen zonder handen in vuil water te hoeven dompelen, geen buiging en geen moeite om de professionele dweilmop uit te wringen
  • Leifheit dweil met sterk absorberende viscosevezels, die een hoog water- en vuilopnamevermogen hebben
  • Eenvoudig beweegbare viscose mopstrips voor een flexibele en grondige reiniging, zelfs in hoeken
  • Leifheit mopdoek wasbaar op 60° in de wasmachine voor eenvoudige reiniging
  • Leifheit emmer met een inhoud tot wel 12 Liter

Sets & Accessoires

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou