Dweilset Power Mop 3in1, speciaal voor tegels en stenen vloeren

Artikelnummer: 52106

€ 21,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Een perfecte mopset - de Power Mop 3in1 mopset

De Leifheit mopset bestaat uit een steel, een emmer met zeef en een mopkop. De stroken van verschillende materialen nemen vuil, water, haar en stof op en maken zo hardnekkig vuil los. De mop heeft een praktische ophanglus aan de steel en de mopkop kan op 60°C gewassen worden in de wasmachine!

De voordelen op een rij

Mop
2in1 Power Mop
Materiaal Mop
Microvezel en viscose
Inhoud emmer
12 l

Meer informatie

Perfect voor iedereen die op zoek is naar een complete mopset waar je meteen mee kunt beginnen. Wie de dweilset Power Mop 3in1 van Leifheit koopt, heeft alles in huis om te dweilen. De set Power Mop 3in1 bestaat niet alleen uit een driedelige steel met Italiaanse schroefdraad die op alle Leifheit mopkoppen past, maar ook uit de mopkop zelf. Deze overtuigt vooral met zijn drievoudige werking. Hij bestaat uit Ultra Absorbent-stroken die vuil en water goed opnemen. De Power Scrub-stroken maken zelfs hardnekkig vuil moeiteloos los. Haar en stof blijven in de Power Pick-Up-stroken hangen. De dweilset van Leifheit bestaat verder uit een emmer van 12 liter en een uitwringzeef. Zo kan de mop zonder bukken of contact van de handen met het vuile water worden uitgewrongen. De mop is geschikt voor het dweilen van stenen vloeren of tegelvloeren. En om de set na het dweilen ruimtesparend op te kunnen bergen, bevindt zich aan de steel een handig ophangoog. Bijzonder praktisch: de steelhouder in het hengsel, waarin je de vloerwisser kunt vastzetten. De mopkop mag op 60 °C in de wasmachine worden gewassen en wordt zo snel weer hygiënisch schoon.

  • Dweilset Power Mop 3in1 met steel, emmer, zeef en mopkop
  • Drievoudige werking: de stroken van verschillende materialen nemen vuil, water, haren en stof op en maken hardnekkig vuil los
  • Met de extra lange stroken ideaal voor grotere oppervlakken
  • Emmer met uitwringzeef om de uitwringmop gemakkelijk uit te wringen
  • Driedelige steel met Italiaanse schroefdraad past op alle Leifheit mopkoppen
  • Perfect voor het dweilen van stenen vloeren en tegelvloeren
  • Op 60 °C te wassen mopkop
  • Met handig ophangoog aan de steel

Sets & Accessoires

Beoordelingen