Vloerwisser set CLEAN TWIST M Ergo + gratis static doek

Artikelnummer: 87025

€ 69,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

De Leifheit vloerwisser set CLEAN TWIST M Ergo + duster static voor droog en nat schoonmaken van vloeren

Duurzame wisserovertrekken bieden ook na veelvuldig wassen een krachtige reiniging. Dankzij de gratis duster static worden alle harde vloeren stofvrij.

De voordelen op een rij

Wisbreedte
33 cm
Steellengte
110-140 cm
Vloerdoek
micro duo
Stofdoek
duster static

De voordelen

tile

Gemakkelijk en rugvriendelijk in het gebruik

Dankzij de comfortabele centrifugeertechnologie van de CLEAN TWIST is uitwringen van de vloerdoek heel gemakkelijk. Geen moeizaam wringen met de hand, geen bukken en geen vies water aan je handen.

tile

Nevelvochtig wissen

Met Set CLEAN TWIST M Ergo is ook nevelvochtig wissen goed mogelijk: je stopt het centrifugeren op het gewenste moment met de hendel op de steel van de vloerwisser. Zo zorg je heel gemakkelijk dat de vloerdoek de voor jouw vloer geschikte vochtigheidsgraad heeft.

tile

Rugvriendelijk vloerwissen

De hoogte van de vloerwisser kan ingesteld worden van 110 tot 140 cm, voor een optimale en rugvriendelijke werkhoogte. De vloerwisserplaat kan met de grote voetknop gemakkelijk losgeklikt worden, om de vloerdoek los maken voor het centrifugeren.

tile

Extra vloerdoek

Dankzij de meegeleverde extra vloerdoek duster static vloerdoek kun je ook droog stofwissen. Deze droge vloerdoek bestaat uit elektrostatische polyestervezels, die vuil, stof en dierenharen vasthouden als een magneet.

Meer informatie

De vloerwisser set CLEAN TWIST M Ergo + duster static kan overweg met verschillende soorten vuil met zowel een wisserovertrek voor het vochtig reinigen van harde vloeren als een gratis stofovertrek duster static. Bovendien worden de portemonnee en het milieu ontzien omdat de mophoezen meermalig wasbaar zijn. Dankzij het slingermechanisme kan de vochtigheid van de overtrek worden aangepast voor het schoonmaken van tegels of laminaat met de Leifheit vloerwisser. Met de geïntegreerde uitwringfunctie wordt bovendien voorkomen dat de handen nat worden door het vuile schoonmaakwater en is moeizaam bukken om de microvezelovertrek uit te wringen overbodig.
  • De 2-vezel-wisserovertrek micro duo verwijdert hardnekkig vuil en tot 99 % van de virussen en bacteriën (getest met gemodificeerd vacciniavirus Ankara en Staphylococcus aureus-bacterie met micro duo-overtrek en water (watertemperatuur 35˚C))
  • De overtrekken van de Leifheit dweilset zijn duurzaam en wasbaar: micro duo op 60° C tot 200x, duster static op 40° C tot 100x wasbaar
  • Dankzij de gratis stofovertrek is een natte en droge reiniging van de vloer mogelijk
  • Zelfs moeilijk toegankelijke plaatsen probleemloos schoonmaken met het 360° cardanscharnier
  • Emmer met uitwringfunctie en gepatenteerd drilmechanisme voor zeer eenvoudig uitspoelen en uitwringen
  • Slinger-stop-functie van de Leifheit vloerwisser set CLEAN TWIST M Ergo + duster static past vochtigheidsgraad aan van de micro duo mopovertrek
  • Rugvriendelijk werken dankzij in lengte verstelbare telescoopsteel met een werkhoogte van 140 cm
  • Eenvoudig en veilig transport dankzij hengsel aan emmer
  • Probleemloos opbergen door de houder voor de steel aan het hengsel

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

 

Video

Beoordelingen