Raamwisser Window & Frame Cleaner L

Artikelnummer: 51320

€ 19,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Eenvoudig schoonmaken van ramen, hoeken en kozijnen met de raamwisser Window and Frame Cleaner L.

De Leifheit raamwisser reinigt niet alleen de ruiten, maar ook het kozijn en de hoeken. De ruitenreiniger heeft ook een beweegbaar scharnier, wat het schoonmaken van de ramen nog eenvoudiger maakt!

De voordelen op een rij

Wisbreedte
32 cm
Wisserovertrek
microduo

Meer informatie

Wie de raamwisser Window & Frame Cleaner L van Leifheit koopt, voert drie werkstappen in één uit. Dankzij de rondom microvezel wisserovertrek reinigt de handraamwisser niet alleen de ramen, tevens ook de raamkozijnen in één keer mee. De Leifheit raamwisser is voorzien van een hoogwaardige rubberen lip en is daardoor tevens inzetbaar als raamtrekker. Deze zorgt voor een schoon resultaat. Voor optimaal gebruikscomfort is de flexibele raamwisser Window & Frame Cleaner L van Leifheit is uitgerust met een flexibel scharnier. Professioneel ramen wassen in golvende lijnen is hierdoor eenvoudiger dan ooit. De handraamwisser is bovendien naar drie verschillende hoeken instelbaar. Hierdoor is een optimaal afgestemde reinigingshoek mogelijk. Grote ramen zijn in een handomdraai schoon gemaakt, dankzij een wisserbreedte van 32 cm. Om dakramen, serres etc. zonder problemen te kunnen reinigen, heeft de ruitenwisser Window & Frame Cleaner L van Leifheit een Click-System verbinding. De wisser is dan ook te combineren met alle Leifheit Click-System handgrepen.
  • Raamwisser met een unieke rondom microvezel wisserovertrek, waardoor raamkozijnen en ramen in één stap worden gereinigd
  • Streeploos schoontrekken dankzij de geïntegreerde rubberen treklip
  • Handraamwisser voert drie werkstappen in één uit: wassen en droogtrekken van ruiten, kozijnen en hoeken
  • Kan worden gecombineerd met alle Leifheit Click-System handgrepen om zo ook moeilijk bereikbare plaatsen optimaal te kunnen reinigen
  • Beweegbaar scharnier maakt reiniging in slingerbewegingen mogelijk
  • Scharnier is af te stellen in drie verschillende reinigingshoeken
  • Wisserbreedte van 32 cm

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen