Raamtrekker Window Slider M

Artikelnummer: 51425

€ 9,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Zorgt in een oogwenk voor streeploos schone ramen - de raamtrekker M

De Leifheit raamtrekker kan niet alleen worden gecombineerd met andere Click System producten van Leifheit, maar heeft ook een beweegbaar scharnier, waardoor je in een slingerbeweging droog kan trekken. De raamtrekker heeft een wisbreedte van 28 cm!

De voordelen op een rij

Wisbreedte
28 cm
Wisserovertrek
microduo

Meer informatie

De raamwisser M zorgt in een handomdraai voor glasheldere ruiten. De professionele raamtrekker is voorzien van een hoogwaardige rubberen rand - voor professioneel gereinigde ramen zonder strepen. Het beweegbare scharnier vereenvoudigd flexibiliteit. Zigzagbewegingen kunnen tijdens het ramen wassen in een handomdraai worden gemaakt, met professioneel schone ruiten als resultaat. Dit beweegbare scharnier kan tevens eenvoudig worden vergrendeld. Wie de Leifheit raamwisser koopt, kan deze tevens gebruiken voor het inwassen. Een wisserhoes is apart verkrijgbaar en eenvoudig aan te brengen. Dankzij de wisbreedte van 28 cm kunnen, met de Window Slider M, zelfs grote ramen en andere oppervlakken zoals tegels of douchecabines snel worden schoon gemaakt. Ook de moeilijkbereikbare hoge plekken en hoeken worden moeiteloos bereikt. Dankzij het slimme Leifheit Click-Systeem is de aansluiting compatibel met de andere handvaten van de serie.
  • Professioneel reinigen in zigzagbewegingen is dankzij het beweegbare scharnier mogelijk
  • Te combineren met andere Leifheit Click-Systeem producten
  • De raamwisser kan worden omgebouwd tot een inwasser door middel van een apart verkrijgbare dweilhoes
  • Wisbreedte van 28 cm

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Video

Beoordelingen