Slacentrifuge Trend 4 liter

Artikelnummer: 23069

€ 22,49€ 24,99Laagste prijs de afgelopen 30 dagen:

€ 24,99
Laagste prijs de afgelopen 30 dagen
-10%

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Salade drogen in een handomdraai - de Trend 4,2 L slacentrifuge

De Leifheit slacentrifuge maakt eenvoudige bediening mogelijk voor links- en rechtshandige gebruikers dankzij de praktische slingeraandrijving. Bovendien kan de ergonomische vorm een goede fixatie en een stevige grip garanderen!

De voordelen op een rij

Inhoud
4 L
Bijzonderheid
met verzonken handgreepergonomische vorm

Meer informatie

Met de Leifheit slacentrifuge Trend 4 liter is de salade na het wassen in een mum van tijd weer droog en kan er knapperig vers van worden genoten. Wie de slacentrifuge Trend met een vulcapaciteit van 4 liter koopt, heeft vooral baat bij de praktische krukasaandrijving in het deksel. Hierdoor kan de sladroger eenvoudig en comfortabel worden bediend. De Leifheit slacentrifuge Trend 4 L is geschikt voor zowel rechts- als linkshandige. De centrifuge is ergonomisch gevormd en gemaakt van stevig kunststof. Na het centrifugeren van de salade kan de zeef uit de kom worden gehaald. De Trend slacentrifuge is namelijk ook geschikt als slakom en staat daarnaast stevig op tafel.
  • Praktische krukasaandrijving maakt eenvoudige bediening voor links- en rechtshandigen mogelijk
  • Ergonomische vorm van de Leifheit slacentrifuge Trend 4L garandeert een staat stevig op tafel en heeft een stabiele houvast
  • Slacentrifuge Trend met een capaciteit van 4 L

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen