Meer informatie

Met de Leifheit slacentrifuge Trend 4 liter is de salade na het wassen in een mum van tijd weer droog en kan er knapperig vers van worden genoten. Wie de slacentrifuge Trend met een vulcapaciteit van 4 liter koopt, heeft vooral baat bij de praktische krukasaandrijving in het deksel. Hierdoor kan de sladroger eenvoudig en comfortabel worden bediend. De Leifheit slacentrifuge Trend 4 L is geschikt voor zowel rechts- als linkshandige. De centrifuge is ergonomisch gevormd en gemaakt van stevig kunststof. Na het centrifugeren van de salade kan de zeef uit de kom worden gehaald. De Trend slacentrifuge is namelijk ook geschikt als slakom en staat daarnaast stevig op tafel.
  • Praktische krukasaandrijving maakt eenvoudige bediening voor links- en rechtshandigen mogelijk
  • Ergonomische vorm van de Leifheit slacentrifuge Trend 4L garandeert een staat stevig op tafel en heeft een stabiele houvast
  • Slacentrifuge Trend met een capaciteit van 4 L

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen