Stofbezem Dusty telecoopsteel 190 cm

Artikelnummer: 41510

€ 23,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Effectief schoonmaken dankzij de speciale driehoekige vorm - de Dusty stofbezem met telescoopsteel 190 cm

Effectief schoonmaken dankzij de speciale driehoekige vorm - de Dusty Telescope 190 cm stofbezem.
De Leifheit stofbezem verwijdert vuil in elke hoek dankzij de speciale driehoekige vorm. Bovendien zijn de verschillende schoonmaakhoeken vergrendelbaar via een scharnier in de steel en is de stofbezem compatibel met andere Click System producten van Leifheit!

De voordelen op een rij

Steellengte
110 - 190 cm
Totale lengte
140 - 220 cm

Meer informatie

De stofbezem Dusty Telescoop 190 cm van Leifheit is met zijn speciale driehoekige vorm en zijn sterk gehoekte scharnier bijzonder effectief. Wie deze stoffer koopt, kan zowel alle hoeken als de moeilijk bereikbare, hoge plaatsen grondig reinigen en ontstoffen. Omdat de scharnier onder verschillende hoeken kan worden vergrendeld, kunnen ook deurkozijnen of kastoppervlakken zonder problemen van stof en spinnenwebben worden ontdaan. De stofbezem Dusty Telescoop 190 cm is uitgerust met een telescoopsteel en kan worden verlengd van 1,40 meter tot 2,20 meter. Omdat zowel de steel als de plafondveger verstelbaar zijn, kan de Dusty Telescoop ook als bezem worden gebruikt. Zowel het handvat als de bezem zijn uitgerust met het Leifheit Click System, hierdoor kunnen ze eenvoudig worden gecombineerd met andere producten uit de Leifheit-serie.
  • De speciale driehoekige vorm van de Dusty Telescoop 190 cm borstel zorgt voor het effectief en snel schoonmaken van alle hoeken in huis
  • Plafond- en wandveger met verschillende reinigingshoeken, deze kunnen via een scharnier worden ingesteld
  • Met de stofbezem Dusty Telescoop 190 cm zijn moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijk te bereiken door een sterk gehoekt scharnier
  • Telescopische handgreep kan worden verlengd van 1,40 m tot 2,20 m om de werklengte te vergroten
  • Driehoekige stofbezem Dusty die compatibel is met andere Click System producten van Leifheit

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen