Raamwisser Brush Window Cleaner met telescoopsteel 200 cm

Artikelnummer: 51104

€ 27,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Reinigen van gladde oppervlakken doe je makkelijk en snel met de raamwisser met borstel "Brush Window Cleaner" en telescoopsteel 200 cm

De Leifheit raamwisser met borstel is geschikt voor droge en natte ruiten reiniging. Deze heeft ook een robuuste borstel waarmee grof vuil gemakkelijk kan worden weggeveegd. De rubberen lip verwijdert water zonder strepen en de ruitenreiniger is te combineren met alle andere Leifheit Click-System producten!

De voordelen op een rij

Wisbreedte
28 cm
Steellengte
110 - 190 cm
Totale lengte
120 - 200 cm

Meer informatie

Ideaal voor het wassen van ramen, spiegels of tegels: wie de raamwisser Brush Window Cleaner Telescope 200 cm van Leifheit koopt, kan gladde oppervlakken gemakkelijk schoonmaken. De raamreiniger is geschikt voor droog en nat reinigen, omdat hij is uitgerust met een sterke borstel en een rubber. Zo kunnen er eerst stof en grover vuil mee worden weggeveegd. Bij het nat reinigen kan met het rubber van de 28 cm brede Leifheit raamwisser het water streepvrij van de ruiten worden getrokken. Heel praktisch is de van 110 cm tot 190 cm uittrekbare telescoopsteel, omdat de werklengte zo wordt vergroot. Omdat de raamwisser Brush Window Cleaner Telescope 200 cm is uitgerust met de Leifheit Click-systeem verbinding, kan hij ook worden gecombineerd met andere Click-systeem producten.
  • Geschikt voor droog en nat reinigen
  • Sterke borstel voor het wegvegen van grof vuil
  • Rubber trekt water streepvrij weg
  • Telescoopsteel uittrekbaar van 110 cm tot 190 cm, om ook hoger plaatsen te bereiken
  • Combineerbaar met andere Leifheit Click-systeem producten
  • Ruitenreiniger met een breedte van 28 cm

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou