Kaasmolen wit

€ 15,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:03116

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Kaas raspen wordt eenvoudig met de kaasmolen in ingetogen wit

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

Goudse, Parmezaanse of Emmentaler kaas – met de handige Leifheit kaasmolen wordt de kaas in een oogwenk geraspt. Hij is uitgerust met een slim voordruk-mechanisme. Hierdoor wordt de kaas tijdens het raspen automatisch tegen de rasprol gedrukt. Wie de handmatige kaasraspmolen in de kleur wit koopt, kan hem met weinig kracht bedienen. Gewoon de kaas in de kaasmolen leggen en draaien. Met het ingetogen witte design overtuigt de kaasmolen van Leifheit niet alleen met het grootste comfort bij het raspen, maar past hij ook probleemloos in elke keuken. Heel praktisch is dat hij met slechts een paar handelingen gereinigd kan worden, want hij is compleet in onderdelen uit elkaar te halen en mag in de vaatwasser.
  • Met voordruk-mechanisme, dat de kaas tijdens het raspen automatisch tegen de rasprol drukt, voor comfortabel raspen zonder veel krachtsinspanning
  • Vaatwasserbestendig en eenvoudig te reinigen, want compleet uit elkaar te halen
  • Past dankzij ingetogen wit design in elke keuken

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen