Noten- en groentemolen ComfortLine

€ 24,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:23130

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

Maal noten, fruit, groenten, parmezaan en co. in een mum van tijd: dat kan met de noten- en groentemolen ComfortLine van Leifheit. Wie deze handmolen koopt, kan drie verschillende trommelraspen gebruiken om fijn of grof te malen en om plakjes te snijden. Met behulp van de zuigvoet wordt de Leifheit noten- en groentemolen stevig op het werkblad bevestigd. Dit geeft de keukenmolen een stevige houvast en voorkomt dat hij per ongeluk wegglijdt tijdens het malen. Bijzonder praktisch: de slinger van de noten- en groentemolen ComfortLine kan op verschillende wijzen worden opgezet, zo kan de noten- en groentemolen zowel door links- als rechtshandigen worden gebruikt.
  • Noten- en groentemolen met drie verschillende rasp-trommels (Grove en fijne rasp en een mes voor het fijn snijden in plakken)
  • De noten- en groentemolen ComfortLine is veilig neer te zetten dankzij de anti-slip aanzuigbodem
  • De Leifheit groente- en notenmolen is geschikt voor links- en rechtshandigen
  • De keukenhulp is geschikt voor het fijn en grof vermalen van groenten, parmezaan, noten en fruit

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen