Click-adapter Raam- en Badkamerzuiger Nemo

Artikelnummer: 51039

€ 9,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Vergroot eenvoudig het bereik van de Nemo raam- en badkamerzuiger met een steel.

Hoge plekken - of het nu gaat om een serre, dakraam of grote ramen in het trappenhuis - kunnen dankzij het verlengstuk eenvoudig vanaf de vloer worden gereinigd. De adapter is eenvoudig en veilig aan de Nemo raam- en badkamerzuiger te bevestigen.

De voordelen op een rij

Accessoires voor:
Nemo raam- en badkamerstofzuiger

De voordelen

tile

 

Makkelijk op steel bevestigen

De Leifheit raamzuiger met Click System-adapter gemakkelijk bevestigen op een Click System steel – voor gemakkelijk schoonmaken van douche, serre en dakramen, zonder keukentrap of ladder en zonder moeizaam in de hoogte te reiken.

 

tile

 

Simpel en snel bevestigen

De Click-adapter is met de snelsluiting snel en gemakkelijk vast te maken op de handgreep van raam- en badkamerzuiger Nemo.

 

tile

 

Voor alle stelen van Leifheit Click System

De Click-adapter past op alle Click System stelen, in diverse lengtes.

 

Meer informatie

Met de handige Click-adapter voor raam- en badkamerzuiger Nemo van Leifheit bevestig je gemakkelijk een steel aan de raamzuiger – voor grotere reikwijdte. Want om bij hoge ramen te komen – bijvoorbeeld serreramen, dakramen of grote ramen in het trappenhuis – is vaak een trap of ladder nodig. Dat is niet alleen gedoe, maar het kan ook gevaarlijk zijn. Verleng de raamzuiger met een steel, dan kun je ook hoge ramen gemakkelijk schoonmaken, terwijl je gewoon op de grond kunt blijven staan. De Click-adapter heeft een snelsluiting. Daarmee kan je hem bijzonder gemakkelijk en veilig vastmaken aan de handgreep van raam- en badkamerzuiger Nemo. De Click-adapter past op alle stelen van het Leifheit Click System. Je hebt de keuze uit stelen van verschillende lengte. Gewoon in de opening steken – en met één klik zit de steel vast in de adapter.
  • Click-adapter voor raam- en badkamerzuiger Nemo
  • Zorgt met een Leifheit Click System steel voor langere werklengte
  • Met snelsluiting, dus snel en veilig te bevestigen aan de zuiger

Sets & Accessoires

Beoordelingen