NIEUW

Set van 2 overtrekken Profi XL cotton plus, speciaal voor tegels en stenen vloeren

Artikelnummer: 55154

€ 35,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Sterk absorberende vloerdoeken in een duo verpakking - de set van 2 vloerdoeken Profi XL cotton plus

De vervangende vloerdoeken voor de Profi XL-vloerwisser is gemaakt van supra- en katoenvezels en is daarom ideaal voor het reinigen van tegels en stenen vloeren.

De voordelen op een rij

Wisbreedte
42 cm
Past op
Vloerwisser Profi XL
Wisserovertrek
cotton-plus

Meer informatie

Voor stralend schone stenen- en tegelvloeren: het Leifheit wisserovertrek Profi XL cotton plus zorgt in een handomdraai voor poriëndiepe reiniging. De dweildoek neemt moeiteloos vuil en water op. Dankzij de unieke samenstelling uit Supra- en katoenvezels wordt vuil overal snel verwijderd en is dweilen met een perfecte vochtigheid kinderspel. De Profi XL cotton plus zorgt voor glanzend schone vloeren. In combinatie met de Leifheit Profi XL vloerwisser is het dweilen in slingerbewegingen eenvoudiger dan ooit. Dankzij het ontwerp van de Leifheit vloerwisser is bukken bovendien verleden tijd. Na het schoonmaken kan het Leifheit microvezel wisserovertrek tot 400 keer in de wasmachine worden gewassen op 60 °C zonder zijn reinigende werking te verliezen. Zo is de dweildoek in een mum van tijd weer hygiënisch schoon en klaar voor het volgende gebruik.. Zo is de dweildoek in een mum van tijd weer hygiënisch schoon en klaar voor het volgende gebruik.
  • Wisserovertrek van Supra en katoen microvezels verwijderen vuil, nemen optimaal water op en zorgt voor een ideale vochtigheid tijdens het dweilen
  • Duurzame vloerwisser overtrek: cotton plus kan tot 400 keer gewassen worden in de wasmachine op 60°C.
  • Ideaal voor het reinigen van stenen vloeren en tegels
  • Set van 2

Documenten

Beoordelingen