NIEUW

Set van 2 overtrekken Profi XL static plus, speciaal voor de droge reiniging tussendoor

Artikelnummer: 55158

€ 35,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Perfect voor de snelle, droge reiniging tussendoor

De vloerdoek van speciale polyestervezels die elektrostatisch geladen worden, absorbeert stof, haren van huisdieren en vuil als een magneet.

De voordelen op een rij

Wisbreedte
42 cm
Past op
Vloerwisser Profi XL
Wisserovertrek
static-plus

Meer informatie

Wie de Profi XL static Plus wisserovertrek van Leifheit bestelt, verwijdert stof, huisdierharen en vuil in een handomdraai van de vloer. Deze Leifheit wisserovertrek is namelijk gemaakt van speciale polyestervezels die elektrostatisch geladen zijn. Deze speciale vezels werken als een magneet en absorberen in een handomdraai al het vuil van de vloer. De Leifheit Profi XL static plus wisserovertrek is ideaal voor de droge reiniging van alle gladde vloeren en voor gevoelige oppervlakken zoals laminaat of parket. Om ervoor te zorgen dat de Leifheit vloerwisser na het afvegen weer hygiënisch schoon is, kan het tot 100 keer in de wasmachine worden gewassen op 40°C zonder zijn reinigingskracht te verliezen. Vergeleken met wegwerpstofdoeken is dit niet alleen duurzamer, maar ook goed voor de portemonnee.
  • Vloerdoek gemaakt van polyestervezels houdt stof, haar en vuil vast als een magneet
  • Duurzame vloerwisser overtrek: static plus wasbaar tot 100x in de wasmachine op 40°C.
  • De Profi XL Static Plus wisserovertrek van Leifheit is ideaal voor het reinigen van gladde vloeren zoals laminaat of parket
  • Set van 2

Beoordelingen