NIEUW

Set van 2 overtrekken Profi XL super soft, speciaal voor parket en houten vloeren

Artikelnummer: 55157

€ 35,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Perfect voor het reinigen van kwetsbare vloeren zoals laminaat, kurk of parket

De speciale vezels van de superzachte Profi XL vloerdoeken absorberen slechts een minimale hoeveelheid water, waardoor hij perfect is voor zeer gevoelige vloeren die vochtig moeten worden gereinigd.

De voordelen op een rij

Wisbreedte
42 cm
Past op
Vloerwisser Profi XL
Wisserovertrek
Supersoft

Meer informatie

Wie laminaat, kurk of parket wil reinigen, kan de Profi XL super soft wisserovertrek van Leifheit bestellen. De speciale absorberende vezels zorgen voor een nevelvochtige reiniging. Slechts een minimale hoeveelheid water wordt in de dweil opgenomen - perfect voor de reiniging van zeer gevoelige vloeren. De vloer wordt tevens beschermd dankzij de lusvormige vezels. De vloerwisser heeft een wisbreedte van 42 cm en verwijdert hierdoor zelfs het vuil van grote oppervlakken in een handomdraai. De microvezel vloerdoek is wasbaar in de wasmachine bij 60 °C. Hierdoor is de wisserovertrek in een mum van tijd weer klaar voor hygiënisch gebruik. De Profi XL super soft wisserovertrek is geschikt voor de Leifheit Profi XL vloerwisser.
  • Perfect voor het reinigen van zeer gevoelige vloeren, door de speciale vezels die slechts een kleine hoeveelheid water absorberen
  • Lusvormige vezels beschermen de vloer
  • De wisserovertrek kan in de wasmachine worden gewassen bij 60 °C
  • Dweildoek geschikt voor de vloerwisser Profi XL
  • Set van 2

Beoordelingen